Foci

Cáfolják a pletykákat Felcsúton

felcsút (felcsút, )
felcsút (felcsút, )

A Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója állítja, nem igazak a híresztelések.

A kemma.hu utánament azoknak a pletykáknak, amelyeket az utóbbi napokban terjesztettek a felcsúti Puskás Akadémiával kapcsolatban. A mendemonda szerint például megszüntetik azokat az ingyenes buszjáratokat, amelyek a szurkolókat szállítják a felcsúti bajnoki meccsekre, továbbá többen azt is tudni vélik, hogy a júniusi Omega-koncertre 5000 forintért lehet bejutni a Pancho Arénába.

 A Pancho Aréna befogadóképessége 3500 fő. Már majdnem megduplázták a szurkolói kártyásaik számát
Fotó: MTI 

Takács Bence, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója a lap kérdésére mindkét felvetést cáfolta. Elmondta, annyi történt csupán, hogy míg kezdetben hét irányból érkeztek a buszok a Pancho Arénához, addig most hatról. A járatok közül mindössze egyet szüntettünk meg, így nyolcvan-nyolcvanöt százalékos a járatok kihasználtsága és amíg igény van rá, maradnak a buszok. A szakember azt is elárulta, az elmúlt két hónapban csaknem a háromszorosára emelkedett a klubkártyásaik száma, most már majdnem elérik a hatezret.

Az Omega-koncert jegyárára vonatkozó pletykát végképp nem érti a kommunikációs igazgató. “Egységesen kétezer-tizenöt forintot kérünk, hangsúlyozom 2015 forintot kell fizetni a belépőkért. Szándékosan úgy szerveztük a programot, hogy a koncert előtt közösen szurkolhassunk a magyarokért, ugyanis felnőttválogatottunk azon a napon Európa-bajnoki selejtezőn lép pályára Finnországban. Megtelhet a lelátó, a gyepről is lehet figyelni majd az eseményeket a kivetítőn keresztül. Úgy gondolom, a későbbiekben is több, nagyobb koncertnek is otthont adhat a Pancho Aréna, így a térség felé is megnőhet az érdeklődés, és nem kell például Budapestre vagy éppen Debrecenbe utazni egy igényes produkcióért.”

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik