Belföld

Simicska és Demján is hátat fordított a felcsúti focinak

Simicska-Lajos(1)(960x640).jpg (simicska lajos)
Simicska-Lajos(1)(960x640).jpg (simicska lajos)

A felcsúti labdarúgó-akadémia támogatóinak harmada hirtelen eltűnt a szponzorfalról, többek kötött az OTP és a Coca-Cola is – írja a Figyelő.

Nem támogatják már a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát (PFLA) a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó vállalatok – írja a Figyelő. A portál abból következtet erre, hogy az akadémia honlapján szereplő listáról az összes korábban ott szereplő Simicska-cég is lekerült.

A korábbi 47 vállalat és magánszemély harmada ma már nem támogatja a PFLA-t, február közepén a Közgép, a Hír TV, és Pro-Aurum Zrt. is a büszke támogatók között volt.

Távozott a támogatók sorából Demján Sándor is, aki eddig nem csak magánszemélyként, de az érdekeltségébe tartozó Trigránit Zrt-n keresztül is szponzorálta az akadémiát. Nincs már a támogatók falán a Coca-Cola, a BÁV Zrt. az FGSZ és több más kisebb vállalat sem. Változtattak a támogatók listájának sorrendjén is: a listát eddig a Mol és az OTP vezette, most a Mészáros és Mészáros Kft. neve áll az első helyen.

Vannak, akik kitartanak a felcsúti foci mellett, ilyen például a Duna Aszfalt, a CBA, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. és a miniszterelnök édesapjának cégei is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik