Poszt ITT
The Great Temple at Abu Simbel, right part, Egypt.

Vona, Pharaon, Vajna, Orbán és a fáraók

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 11. 15. 12:26

A TV2 Andy Vajna tévéje. Andy Vajna Orbán Viktor bizalmi embere. Eközben ötödikben.

A TV2-ben nem téma Pharaon professzor partizása, de Vona Gáboré igen. A TV2 azt gondolja, jelesre vizsgázik, ha ily módon elégíti ki nézői tudásvágyát, és még idejében – 2018 előtt – bemutatja, ki is megy szembe Orbánnal. Ha ez nagyon nem tetszene a kormányfőnek, vélhetően szólna kormánybiztosának, hogy ne csak a nemzeti filmipart újítsa már meg, hanem saját tévécsatornája hírszerkesztési szabályait is. Persze Andy Vajna is szólna, a TV2 Tények című műsora pedig fegyelmezetten teljesítené a gazda kérését. Nézői így – a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében – nem tudnának meg újabb részleteket sem a Jobbik elnökének magánéletéről, sem arról, hol volt augusztus 4-én a kormányfő, amikor egymás mellé parkolt a körözött bűnöző Pharaon és a nemzet milliárdos gázszerelőjének hajója.

Mivel a minap – a rivális RTL Híradó alapján megírtuk, hogy Pharaon magyar piramisából kihullott egy kő (szerződést bontott cégével a Magyar Nemzeti Kereskedőház), adja magát, hogy megmutassuk, milyen a jó fáraó. (Ezt már egy ötödikes is tudja.)

A fáraókat gyermekkorukban megtanították írni, vadászni, megtanulták a hadviselés szabályait, vallási kérdésekkel foglalkoztak. Arra nevelték őket, hogy jó uralkodók legyenek: gondoskodjanak a rászorulókról, büntessék meg a gőgös hivatalnokokat, ne kivételezzenek senkivel, és ne ejtsenek ki egyetlen gonosz szót sem.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Illustration of a long shadow European Union flag with  a no trespassing signal
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.