Kultúra

Bemutatkoznak az új robotok a Tűzgyűrű 2 első előzetesében

És a második rész főhőseként John Boyega is felbukkan a kedvcsinálóban.

Utoljára februárban hallatott magáról a 2013-as Tűzgyűrű (Pacific Rim) folytatása: a Pacific Rim: Uprising (kb. Tűzgyűrű: Felkelés) című sci-fi akciófilm, amelyből akkor még csak az első fotó érkezett meg.

Itt az első kép a Tűzgyűrű 2-ből
Az óriásrobotos szörnyfilmből a főszerepet játszó John Boyega osztott meg egy fotót.

A tegnap kezdődött San Diego-i Comic-Conon viszont már bemutatták a produkció első teaserét, melyben a visszatérő (Gypsy Danger helyett mostantól) Gypsy Avenger és a második rész többi robotja is színre lép. Az új gépek közül négynek már a neve is ismert: a Bracer Phoenix, Saber Athena, Titan Redeemer és Guardian Bravo keresztség alatt fognak zúzni.

A kaiju nevű gigantikus szörnyek irtására fejlesztett masinák mellett futólag a Tűzgyűrű 2 főhőszerepét játszó John Boyega is felbukkan a kedvcsinálóban. A produkcióban a Star Wars: Az ébredő Erő Finnjeként berobbant Boyega alakítja majd az ifjabb Pentecostot, aki az első részben Idris Elba által megformált Stacker Pentecost fia. Mellette az egyelőre ismeretlen cselekményű sequelben az alapfilmből visszatérő Rinko Kikuchi (Mako Mori), Max Martini (Herc Hansen), Charlie Day (Dr. Newton Geiszler) és Burn Gorman (Dr. Hermann Gottlieb) alkotja. Az új arcok között pedig ott van Clint Eastwood fia, Scott Eastwood is.

A Tűzgyűrű 2 munkálataiból sem marad ki az alapfilmet levezénylő Guillermo Del Toro, aki többekkel együtt producerként jegyzi majd a sequelt. A forgatókönyvet Jon Spaihts dolgozta ki, míg a mozit az Angel, a Smallville, a Spartacus és a Daredevil több epizódját is jegyző Steven S. DeKnight rendezi.

Pacific Rim: Uprising 2018. február 23-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik