Kultúra

Megvan a Tűzgyűrű 2 címe és premierdátuma

A sok kavarást követően a stúdió most új dátumot tűzött ki, amely időben kicsit később lesz a vártnál.

A 2013-as Tűzgyűrű (Pacific Rim) után a folytatást is társfinanszírozó Legendary Pictures stúdió most hivatalosan is bejelentette, hogy a Pacific Rim: Uprising (Tűzgyűrű: Felkelés) címet kapó sequel végül mégsem 2017 augusztusában, hanem 2018. február 23-án fog a mozikba kerülni – jelenti a Deadline. Ez azért jópofa, mert a premierdátum korábban már 2017. április 7. is volt, azaz végül csaknem egy évvel későbbre tolták.

A második óriásrobotok vs. óriásszörnyek balhéról továbbra is annyit tudni, hogy a film főszereplője John Boyega lesz, aki az első részben Idris Elba által megformált Stacker Pentecost fiát fogja alakítani. A Star Wars: Az ébredő Erő Finnjeként berobbant Boyega oldalán a szereplőgárdát egyelőre csak a Herc Hansenként visszatérő Max Martini alkotja. Mellettük állítólag még Charlie Hunnam (Raleigh Becket) és Ron Perlman (Hannibal Chau) is benne lehet majd a második filmben, bár őket egyelőre még nem erősítették meg.

A Tűzgyűrű 2 munkálataiból sem marad ki az alapfilmet levezénylő Guillermo Del Toro, aki többekkel együtt producerként jegyzi majd a sequelt. A forgatókönyvön A legsötétebb óra és a Prometheus szkriptjét is társíró Jon Spaihts dolgozik és a mozit az Angel, a Smallville, a Spartacus és a Daredevil több epizódját is író, dirigáló és produceráló Steven S. DeKnight fogja levezényelni, akinek ez lesz az első mozifilmje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik