Kultúra

Megvan a Tűzgyűrű 2 rendezője

Mégiscsak folytatást kap Guillermo Del Toro óriásrobotos szörnyfilmje, azonban a második részt már nem ő fogja levezényelni.
Kapcsolódó cikkek

Még szeptemberben számoltunk be róla, hogy a 2013-as Tűzgyűrűt finanszírozó és forgalmazó Universal Pictures és a Legendary Pictures stúdiók határozatlan időre leállították a már korábban beharangozott folytatást, ezáltal hónapokig úgy tűnt, nem is lesz semmi a sequelből, mígnem most bejelentették, hogy az ismét zöld utat kapott, sőt: már új direktort is találtak hozzá. Guillermo Del Torótól a rendezői széket az Angel, a Smallville, a Spartacus és a Daredevil című szériák több epizódját is író, rendező és produceráló Steven S. DeKnight örökölte meg, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmje.

Habár nem ő rendezi, de a Tűzgyűrű 2 munkálataiból sem marad ki Guillermo Del Toro, aki a Thomas Tull – Jon Jashni – Mary Parent hármassal együtt producerként jegyzi majd a filmet. A forgatókönyvön A legsötétebb óra és a Prometheus szkriptjét is társíró Jon Spaihts dolgozik és a stúdiók terve szerint a produkció 2017. augusztusában fog a mozikba kerülni.

Forrás: Variety via IMDb

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik