Kultúra

Itt az első kép a Tűzgyűrű 2-ből

Az óriásrobotos szörnyfilmből a főszerepet játszó John Boyega osztott meg egy fotót.

Utoljára júliusban hallatott magáról a 2013-as Tűzgyűrű (Pacific Rim) hosszas huzavona után beindult folytatása: a Pacific Rim: Uprising (kb. Tűzgyűrű: Felkelés) című alkotás, amelynek forgatása immár hetek óta tart. A csendet most a robotos film főszerepét tavaly elnyerő John Boyega törte meg azzal a Twitteren megosztott képpel, amelyen ő látható a produkció egyik jelenetében.

Miként az a Star Wars: Az ébredő Erő Finnjeként berobbant Boyega kommentjéből is lejön, a Tűzgyűrű 2-ben ő alakítja az ifjabb Pentecostot, aki az első részben Idris Elba által megformált Stacker Pentecost fia. Mellette az egyelőre ismeretlen cselekményű sequelben az alapfilmből visszatérő Rinko Kikuchi (Mako Mori), Max Martini (Herc Hansen), Charlie Day (Dr. Newton Geiszler) és Burn Gorman (Dr. Hermann Gottlieb) alkotja. Az új arcok között pedig ott van Clint Eastwood feltörekvő fiacskája, Scott Eastwood is.

A Tűzgyűrű 2 munkálataiból sem marad ki az alapfilmet levezénylő Guillermo Del Toro, aki többekkel együtt producerként jegyzi majd a sequelt. A forgatókönyvet A legsötétebb óra és a Prometheus szkriptjét is társíró Jon Spaihts dolgozta ki, míg a mozit az Angel, a Smallville, a Spartacus és a Daredevil több epizódját is jegyző Steven S. DeKnight rendezi.

Pacific Rim: Uprising 2018. február 23-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: The Hollywood Reporter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik