Kultúra

Jön a Shrek 5, de nem olyan lesz, mint az előző részek

Ezt állítja az új rész forgatókönyvírója, aki egy interjúban megerősítette, hogy készül a folytatás.

Már egy évvel ezelőtt megszellőztették, hogy a jövőben újabb Shrek-filmek készülhetnek, miután tavaly az év egyik legnagyobb hollywoodi bizniszét kötve az NBCUniversal 3,8 milliárd dollárért megvásárolta az ogréról és barátairól szóló animációs filmeket is gyártó DreamWorks Animation stúdiót.

Sokáig aztán nem érkezett hír az esetleges Shrek 5-ről, mígnem aztán a minap az amerikai mozikban jelenleg roppant népszerű Bébi úr forgatókönyvét író Michael McCullers a The Hollywood Reporterrel beszélgetve felfedte, hogy bizony már folyamatban is van az új Shrek-mozi előkészítése.

Már dolgozunk a Shrek 5-ön. Elkészültem a forgatókönyvvel, amit nagyon-nagyon-nagyon imádok. Roppant személyes nekem ez a projekt. Viszont az új rész nem olyan lesz, mint a korábbiak – egy igazán nagy újítással készülünk. Persze még nem árulhatom el, hogy mi az.

– ily módon titokzatoskodott McCullers, aki mindehhez hozzátette, hogy a rejtélyes “nagy újítás” hátterében természetesen az áll, hogy a Shrek-széria jogait megkaparintó NBCUniversal valamiféle új ötlettel akarja felrázni a 2010-es Shrek a vége, fuss el véle című negyedik filmmel kifulladt franchise-t.

Az interjúban arról nem esett szó, hogy mikor kezdik a Shrek 5 forgatását és egyelőre még az sem biztos, hogy a filmsorozat főszereplőit megszólaltató Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Fiona), Eddie Murphy (Szamár) és Antonio Banderas (Csizmás Kandúr) mind visszatérnek majd az új installációban.

Forrás: Lad Bible

Ajánlott videó

Olvasói sztorik