Belföld

Margit néni nem tudta nézni a Shreket, ezért szétverte a tévét és felrobbantotta a házat

shrek (shre)
shrek (shre)

Egészen megdöbbentő esetről számol be a Bors szerdai számában: a Balástya külterületén lévő Gajdonyában, a tanyavilágban él Margit néni, akit annyira felbőszített, hogy nem tudta megnézni a tévében a Shrek – egyik kedvence – ismétlését, hogy előbb szétverte a tévét, majd egy gázpalackot tett a cserépkályha mellé. Ez később fel is robbant, a 82 éves asszonyt égési sérülésekkel jelenleg is kórházban ápolják.

A hölgy férje néhány éve halt meg, az unokájával, annak férjével és az ő két gyermekükkel élt együtt. Unokáját és családját szomszédaik hívták meg vasárnapi ebédre, Margit nénit otthon hagyták. Az idős hölgy kérése ellenére a televíziót lekapcsolták és bár Margit néni még utánuk is kiabált, hogy kapcsolják vissza, nem járt sikerrel. Ő maga is próbálkozott a készülék beüzemelésével, azonban nem járt eredménnyel, így lemaradt a Shrekről.

A hölgy mérgében szétverte a televíziót, a melléképületben lévő két gázpalack egyikét pedig bevitte és a cserépkályha mellé helyezte, miután felhívta a családot hogy jó étvágyat kívánjon és felírta a falra, hogy unokája férje a gyilkosa. Ezt követően kinyitotta a csapot áés a palack felrobbant.

A kiérkező tűzoltók a hölgyet ki tudták hozni a házból, a tetőt tizenöten oltották.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik