Kultúra

Rettegésre felkészülni: jön az új Halloween-horror

Már a forgatókönyvírója és a rendezője is megvan a horrornak, amely a kultikus horrorszéria rebootja lesz.

Úgy fest, hogy a Halloweent annak idején kitaláló, majd író és rendező John Carpenter szerint megérett az újrakezdésre az 1978-as alapfilmmel, a 7 folytatással, és a Rob Zombie által rendezett 2007-es és 2009-es feldolgozásokkal együtt 10 produkciót számláló franchise, ugyanis annak rebootolását tavaly éppen a mester jelentette be.

A projektről az elmúlt hónapokban nem érkezett hír, mígnem aztán a 69 éves legenda most ismét nagy bejelentést tett, ráadásul ezúttal a saját Facebook-oldalán, ahol leleplezte, hogy

David Gordon Green személyében megtalálta rendezőjét az új Halloween, amelynek sztoriját a direktor és a színész-forgatókönyvíró Danny McBride párosa fogja kidolgozni.

Bejegyzésében a horror nagymestere elárulja, hogy igazából Green és McBride keresték meg őt a Halloweent újragondoló koncepciójukkal, amely totál lenyűgözte. Utóbb ezért is landoltak a párosnál a kreatív feladatok, akikkel együttműködve a filmet finanszírozni az a Jason Blum fogja, aki a horrorokban utazó Blumhouse Productions tulajdonosa.

Mindez azonban még nem minden, ugyanis Carpenter a posztjában azt is lefixálta, hogy

az új Halloween 2018. október 19-én fog a mozikba kerülni.Persze addig még be kell indítani a munkálatokat és le kell forgatni a filmet, de a hirtelen jött komoly előrelépések alapján minden esély megvan arra, hogy 40 évvel az eredeti után ismét egy tisztességes alkotásban kaszabolja áldozatait a maszkos Michael Myers.

Forrás: Deadline

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik