Kultúra

Indulatkezelési problémákkal küzdenek az Angry Birds-film madarai

A hollywoodi álomgyár ötlettelenségi hulláma tovább pusztít, ezúttal egy applikáció került feldolgozásra, bár talán az első játékadaptáció lehet, amely nem vérzik el a mozikban. Itt az első trailer.

Az okostelefon-applikációk egyik legelső és legnagyobb karriert befutó terméke volt a finn Rovio Angry Birds játéka, amely egy bárgyúan egyszerű ötletet követve lett hihetetlenül népszerű. Madrakat kell disznókra lődöznünk, úgy, hogy minél nagyobb pontszámot érjünk el így. A sima mezei Angry Birds játékot aztán követték a Star Wars, a – NASA által megtolt – Space és a Transformers feldolgozások, miközben a merchandising is dübörgött: a tolltartóktól kezdve, a szülinapi party ajándékzacskón át az asztalterítőig (komolyan!) mindent lehetett vásárolni, amin ideges madarak vannak.

Hollywood aztán kiköhögte magából szokásos, csöppet sem eredeti ötletét: készüljön a szereplőkkel animációs film. A 2016-ban érkező Angry Birds mozi szeretné megidézni a madarak és disznók harcát, s ehhez kellőképpen zsémbes, sőt indulatkezelési problémákkal küzdő állatokat kapunk. Az animációs film eredeti hangjait Jason Sudeikis (Förtelmes főnökök, Családi üzelmek), Josh Gad (Szerelem és más drogok, Bérhaverok) és Danny McBride (Ananász Expressz, Trópusi vihar) kölcsönzi, állítólag feltűnik Peter Dinklage orgánuma is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik