Nagyvilág

Ez az igazi horror, nem az „AZ”: vérpatak tört elő a földből egy amerikai hullaháznál

Az érintett temetkezési vállalat egy berendezés hibájával magyarázta a rémisztő jelenetet.

Mintha csak egy horrorfilm egyik jelenetébe botlott volna bele, úgy érezhette magát a Louisiana állambeli Baton Rouge egyik lakosa, amikor elment a város egyik hullaháza mellett. A temetkezési vállalatnál ugyanis azt lehetett látni, ahogy vér szivárog a talajból, ki az utcára. És nem is kis mennyiségben.


A városi önkormányzat környezetvédelmi osztálya a WBRZ televíziónak elmondta: a vörös színű anyag valóban vér volt. Egészen pontosan formaldehiddel kevert vér. Ami az épület mögött lévő tartályból szivárgott ki.

A szivárgás a WBRZ információi szerint nagyjából húsz percen át tartott, mire a cég munkatársai megszüntették. Azt nem lehet tudni, hogy pontosan milyen mennyiségű formaldehides vér szökött ki a tartályokból.

A Greenoaks  temetkezési vállalat a helyi sajtónak elmondta: amint észrevették a hibát, azonnal leállították a szivárgást, valamint feltakarították a kifolyt anyagot, és fertőtlenítették az érintett területet. A helyi környezetvédelmi hatóság közlése szerint a vérszivárgás nem érintette a közterületet, és a városi csatornahálózatba sem került az anyagból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik