Nagyvilág

Élőben bejelentkezett a Facebookon, percek múlva leugrott a 19. emeletről

A 24 éves egyetemi hallgató egy drámai utolsó Facebook élő posztot tett közzé, majd nemsokkal később kivetette magát a 19. emeleten található hotelszobája ablakán. Az esés következtében a fiatal férfi rögtön szörnyethalt. Arjun Bhardwajt testére a legalszó szinten találtak rá, a szörnyű öngyilkosság Bandrában a Taj Lands End hotelben történt.

A srác üzenetet is hagyott, amelyben leírta, hogy régóta komoly depresszióval küzdött. A fiatal srác utolsó bejelentkezése villámgyorsan terjedni kezdett az interneten, mert a videó gyakorlatilag egy oktatófilm volt, hogy hogyan legyünk öngyilkosak.

Bhardwajt a Narsee Monjee felsőoktatási intézményben tanult mérnöknek. A hotel emberei elmondták, hogy a fiatal nem csinált felhajtást, nem balhézott, még ételt is rendelt aznap, amikor megölte magát.

A hotel biztonsági emberei rögtön tudták, mi történt, mert a srác az ugrás előtt a videójában becsekkolt a Taj Lands End-ből. A videót természetesen rögtön eltávolították, hogy ne adjanak tippeket azoknak, akik öngyilkosságon gondolkodnak.

Via

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik