Élet-Stílus

Óvodásként döntötte el: feleségül veszi barátnőjét

Laura tanította csúszdázni Mattet.

Rendkívül érdekes szerelmi történet került fel a rendkívül érdekes szerelmi történeteket bemutató The Way We Met (Így találkoztunk) Instagram-oldalra.

A rendszeresen frissülő oldalon minden párról egy fotó található, és a kép mellett a sztorijuk.

Laura Scheel és Matt Grodsky története egy phoenixi óvodában kezdődött. Matt bejegyzése szerint az egyik első dolog, amire visszaemlékszik gyerekkorából, hogy

felállt ovis társai előtt, és bejelentette, hogy felnőttként feleségül veszi Laurát.

A posztból az is kiderül, hogy az óvodában mindent együtt csináltak: Laura tanította csúszdázni Mattet, együtt bújócskáztak, és együtt maradtak ébren a kötelező délutáni alvás helyett.

Szerelmes voltam Laurába gyerekként, és most is az vagyok”

– írja Matt, majd elmeséli, hogy az óvoda után elváltak útjaik, mert máshova jártak általános iskolába, és hosszú évekig egyedül a karácsonyi lapokon láthatták egymás arcát, amiket családjaik küldözgettek egymásnak az ünepekre.

A Huffington Postnak elmesélték, hogy a középiskolában Laura egy barátja telefonjában meglátta Matt számát. Először nem volt biztos abban, hogy bármit is akar tőle, de Matt küldött egy sms-t és találkoztak.

Napokon belül már egy párt alkottak.

Más államban járták ki a közép- és a főiskolát, de együtt maradtak. Aztán Matt egyszer csak elhívta arra a helyre, ahol először esküt tett neki – igen, az oviba –, és megkérte a kezét. A lány igent mondott.

2016 decemberében házasodtak össze, és az ovis szerelem a mai napig változatlanul tart.

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik