Élet-Stílus

Egy gyereket elrabolni sokkal könnyebb, mint hinné

gyerekrablas-kiskutyaval(960x640).jpg (Array)
gyerekrablas-kiskutyaval(960x640).jpg (Array)
Hátborzongató videó mutatja meg, hogy egy kiskutya is elég lehet ahhoz, hogy az anyjuk mellől, pillantok alatt csábítsák el a csemetéket.

„Akár egy megosztás is életet menthet” – írja friss videója alatt az átverős, vicces videóiról ismert Youtube humorista, JoeySalads. A hátborzongató videó láttán úgy érezzük, ezúttal talán nem túloz.

A fiatalember azt találta ki, hogy kisgyermekekkel végez kísérletet: kideríti mennyire óvatosak, meddig tartják magukat a szülői intéshez, hogy nem álljanak szóba ismeretlenekkel. Elég-e például egy aranyos kiskutya ahhoz, hogy minden elővigyázatosságot feledve elsétáljanak egy vadidegennel?

JoeySalads először a játszótéren ülő anyához megy oda, és elmagyarázza neki, hogy miről van szó, aztán engedélyt kér arra, hogy letesztelje a gyermekek éberségét. Minden anya úgy gondolja, hogy a gyermeke elég óvatos, hiszen állandóan kapja a figyelmeztetést: az idegenek veszélyesek lehetnek. Minden anya biztos benne, hogy a gyermeke nem lesz hajlandó elsétálni a férfivel, csak azért mert egy kiskutya van nála.

A férfi pedig egyszerűen odasétál a gyerekekhez, megmutatja nekik az állatot, kéri, hogy találják ki a kutyus nevét, majd néhány másodperc múlva azt ajánlja, még több kiskutyát mutat, ha gyermek vele megy. Az édesanyák a távolból döbbenten nézik a fejleményeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik