Élet-Stílus

Az év klipje: birodalmi rohamosztagosok Miley Cyrus nyomdokain

Szenzációsan kivitelezett twerking – azoktól, akiktől a legkevésbé vártuk.

Palpatine császár, a Csillagok háborúja legfőbb gonosza most már őszintén örülhet, hogy Darth Vader jóvoltából a Halálcsillag mélyébe zuhant, mert így nem láthatja, amit hűséges birodalmi rohamosztagosai csinálnak. De tutira forog a sírjában.

Egy amúgy szenzációs klipről beszélünk itt egyébként, amely Scott Winn és Brenden Bytheway (azaz a Scott & Brendo duó) műve; és akit még érdemes kiemelni, az a koreográfus, bizonyos Jason Celaya (aki Britney Spears és Beyoncé mozdulatait leste el a tánc kitalálásakor), hiszen rohamosztagosokat még soha nem láthattunk így (sem) táncolni és a Miley Cyrus által ismét befuttatott fenékriszát, azaz twerkinget művelni.

1:38-nál maga Darth Vader nagyúr szól be az őrületesen táncoló fehérruhásoknak, hogy a twerking miatt zavar van az erőben. A rohamosztagosok reakciója egyszerűen tökéletes!

Sejtéseink szerint a Csillagok háborúja-univerzum rajongói és a Miley Cyrus-fanatikusok halmaza között viszonylag kicsi lehet az átfedés, de ezúttal ez nem is baj: az itt látható alkotás azonban mindenkire egyformán komoly hatást fog gyakorolni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik