Élet-Stílus

Kustánczi Lia új szerepben

A szexi modell a napokban újabb nagy bejelentést tett, miszerint tovább építi zenei karrierjét és nemcsak énekesnőként láthatja majd a közönség, hanem DJ-ként is.

A modellek rendre felbukkannak a zenei területek különböző szegmenseiben, Kustánczi Lia esetében is ez történt. Egy évvel ezelőtt debütált a nagyközönség előtt énekesnőként kisebb-nagyobb sikerrel. Első klipes dala az „Elképzelem veled” címmel jelent meg. Mikor az új dalán elkezdtek dolgozni a producerek, Liában megmozdult valami és szerette volna kivenni a részét a dal körüli munkálatokból. Az új maxi, house alapra készült és Lia azonnal rájött, hogy ez az ő igazi közege.

Felkeresett egy oktatót, aki több hónapon át tanította a DJ szakma rejtelmeire. A modell új dala az „Egyedül” már nagy részben saját keze munkája. Annyira megtetszett neki a DJ-zés, hogy rájött, a továbbiakban ezt szeretné csinálni. Már alá is írt egy tíz megállós turnét, ahol már DJ Lia-ként láthatja a közönség! Áprilistól pedig nemcsak hazánkban, hanem külföldön is pörgeti majd a lemezeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik