Élet-Stílus

Már vásárolni is segít a FigyelőNet

admin
admin

2008. 04. 17. 16:32

Új, szolgáltató tartalommal bővül az FN.hu. Az FN Vásárlás árukereséssel, az árak összehasonlításának lehetőségével, praktikus tippekkel, jogi felvilágosítással és ismeretterjesztéssel segít boldogulni a termékek özönében.

Vásárolni egyszerű és hétköznapi tevékenység, mégis a többség nincs tisztában lehetőségeivel és jogaival. Nem közismert, hogy a kisebb-nagyobb beszerzések során milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, milyen eszközökkel élhetünk jogaink védelmében, vagy hová fordulhatunk segítségért. Ahhoz pedig soha nem lehet elég információnk, hogy a legmegfelelőbb terméket a legjobb áron szerezhessük be. Ebben segítünk most az FN Vásárlással.

Az FN vásárlás, amely a Kirakat.hu közreműködésével készül egyszerű keresési feltételek alapján listázza egy-egy termék legjobb vásárlási lehetőségeit. Ezen kívül interaktív, kérdezz-felelek formában nyújt lehetőséget, hogy szakértői véleményt kérjünk egy termékről, vagy szolgáltatásról.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.