Élet-Stílus

Új Sony Ericsson mobiltrendek

A tavaszi és nyári időszakban több olyan modellel is bővül a Sony Ericsson kínálata, amely az innovatív technológiai megoldásokat integrál a hagyományos telefonkészülékekbe. A walkman-telefon modell portfoliójának legújabb darabja a középkategória irányába mozdul, míg legalább három olyan készülék kerül hamarosan a boltokba, amely a hi-tech rajongók igényeit célozza meg. Természetes nem hiányoznak majd az új kínálatból azok a közép és belépő szintű készülékek sem, amelyek szolgáltatásai leginkább csak a szöveges és hangalapú kommunikációt szolgálják ki.

Újabb modell a Walkman sorozatban

A Sony Ericsson új készülékkel gyarapította Walkman telefonjainak termékválasztékát. A most bejelentett négysávos EDGE-kagylótelefon, a W300i néven kerül a polcokra a második negyedévben.

Az új termék bevezetésének célja a mobiltelefonos zenehallgatás még szélesebb piacra való eljuttatása. A W300i megjelenésével a vállalat összesen hét különböző Walkman mobiltelefont forgalmaz majd, amelyek mindegyike más fogyasztói igényeket és életstílust céloz meg.

A W300i az MP3-, mind az AAC-zenefájlok lejátszására egyaránt alkalmas és maximálisan 30 órás zenehallgatási lehetőséget kínálva a felhasználónak, akik a telefonhoz mellékelt Disc2Phone szoftver segítségével könnyen átvihetik kedvenc CD-iket a mobiltelefonra.

A zenei funkciókon túl a készülék a 4x-es digitális zoommal rendelkező, beépített VGA-kamerájával állóképek és videofelvételek is készíthetők.


Új Sony Ericsson mobiltrendek 1

3,2 megapixel.

Cyber-shot – telefon, vagy fényképezőgép?

Két modellel – K800i, K790i – indul útjára a Cyber-shot sorozat, amely leginkább a fényképezés és telefonálás találkozásának technológiai megfogalmazása. A legújabb technológiai megoldásokkal felruházott készülékek 3,2 megapixeles felbontású autófókuszos kamerája, és a beépített xenon vaku sokak számára feleslegessé teheti a jövőben két különböző eszköz megvásárlását.

A képminőség javítását szolgálja a szoftveres képstabilizátor, illetve a Bestpic funkció is. A képeket Pictbridge segítségével azonnal nyomtatóra is küldhetjük. A modellhez mellékelt Adobe szoftverrel a képeinket könnyedén tárolhatjuk számítógépen is, illetve ez a telefon egyike azon készülékeknek, amelyek teljesen integrált Picture Blogging szolgáltatással is rendelkeznek.

Üzleti alkalmazások, teljes HTML-oldalakat megjelenítő böngésző, RSS-hírszolgáltatás és a Google internetes kereső egészíti ki az amúgy is igen gazdag szolgáltatás kínálatot.

A Sony Ericsson K800i kettős üzemmódú UMTS/GPRS-telefon, a K790i pedig háromsávos EDGE-készülék.


Új Sony Ericsson mobiltrendek 2

Az M600-as okostelefon

Okostelefonok

Két különböző smartphone kategóriájú telefont is ajánl a Sony Ericsson azoknak, akik úgy gondolják, hogy szívesen hordanak magukkal egy olyan készüléket, amely minden irodai alkalmazásukkal kompatibilis, könnyen kezelhető és méretét tekintve kisebb, mint a manapság megszokott kéziszámítógépek.

Az M 600 kifejezetten a 3G felhasználóknak célzott érintőképernyős készülék, amely alig nagyobb egy hagyományos mobilnál. Felkészítették az összes olyan feladatra, amelyre egy üzletembernek ma gyakorlatilag minden pillanatban szüksége lehet. Az internetet Opera böngészővel éri el, Microsoft kompatibilis eszköztárában, Excel, Word és Powerpoint is helyet kapott. A mostanában divatos Push e-mailek fogadására alkalmas és mindezek mellett belefér egy öltöny zsebébe is.


Új Sony Ericsson mobiltrendek 3

3G és RSS olvasó.

A P-990 szintén Symbian alapú készülék, amely érdekessége, hogy az üzleti névjegyeket egy pillanat alatt egy fényképről beolvassa, és azonnal a kapcsolati listára továbbítja. A kommunikáció és adatbevitelt egy „qwerty” billentyűzet segíti. A készüléket egy 2 megapixeles kamera teszi univerzálissá. A P-990 szintén 3G telefon, amelyet mobil RSS olvasóval láttak el az azonnali hírfrissítések eléréséhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik