Belföld

Csecsemőgyilkosság Borsodban – a hatgyermekes anya állítja, nem tudta, hogy terhes

Nem tudott a terhességéről – ezt állítja a felsőzsolcai nő, akit azzal gyanúsítanak, hogy május végén megölte újszülött kisbabáját. A 41 éves asszony – aki hat gyermeket nevel a férjével – azt mondta, a korábbi várandósságaiból ismert tünetek ezúttal elmaradtak, de még a szülés reggelén tapasztalt rosszullét sem döbbentette rá, hogy valójában mi történik – írja a Zsaru magazin.

A szomszédok a nyomozóknak arról beszéltek,  a nő nem mondta egyiküknek sem, hogy várandós lenne, viszont a kimondottan vékony testalkatú ismerősüket teltebbnek találták az elmúlt időszakban.

Arról a lap nem írt, hogy történt a gyilkosság, ám az kiderült, hogy a szakértő véleménye szerint a baba élve született, és elég fejlett volt ahhoz, hogy életben maradjon.

Fotó: police.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a felsőzsolcai nőt alhasi fájdalmakkal szállították kórházba a mentők május 28-án délelőtt. Az orvosok ellátták a 41 éves asszonyt, majd értesítették a rendőrséget, ugyanis azt állapították meg, hogy vélhetően nem sokkal azelőtt szült, mielőtt bevitték. Rendőrök mentek a felsőzsolcai házhoz és a latrinában megtalálták az újszülött holttestét.

A nőt másnap kiengedték a kórházból, a továbbiakban szabadlábon védekezhet. Tizennégy éven aluli személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik