Belföld

“Senkiházi!” – Harrach Pétert gyalázzák Facebook-oldalán

Harrach Péter egészen bicskanyitogató üzenetet osztott meg Facebook-oldalán anyák napja alkalmából. A kommentelők rögtön nekiestek a kereszténydemokrata vezetőnek.

Harrach Péter kereszténydemokrata politikus az alábbi üzenettel köszöntötte az anyákat vasárnap:

“Az Anyák napja azokról szól, akik vállalták a gyermeküket, és megtapasztalták, hogy egy nő “önmegvalósításának” legbiztosabb és legtermészetesebb útja az anyaság.”

Harrach arra nem tért ki, hogy vajon mi lehet az “önmegvalósítás” legkevésbé biztonságos, továbbá legtermészetellenesebb módja, szavai azonban így is betaláltak: soha ennyi komment nem érkezett Facebook-oldalára.

A poszthoz több, mint 150 hozzászólás érkezett, többségében felháborodott komment:

“Álszent senkiházi”

“nem akarok csúnyát mondani, de d*gja fel…. hipokrata senkiházi!”

Voltak persze, akik ennél hosszabban fejtették ki véleményüket:

“ja, ha van lánya, ugye csak szül, és nem tanul tovább, nem dolgozik szívvel-lélekkel választott hivatásában, csakis a 3K körén belül marad. Kívánom neki ezt a teljes és totális kiszolgáltatottságot a patriarchális társadalmon belül!”

“Ne egy politikus mondja már meg, hogy miről szól az anyaság! Valószínúleg mindenkinek másról. Van, aki családban és otthon, van aki egyedül és munka mellett neveli gyerekét! Mindenki máshogy, de a nagy többség sokat fáradozva tisztességesen neveli a gyermekét! Ezen a napon inkább ezt a sok áldozattal járó erőfeszítésről kellene megemlékezni! Ki hogyan tudja! A szerencsésebbek személyesen tudják megköszönni, hogy életet adott nekik és gondoskodott róluk! Van aki már csak a sírjára tud vinni virágot! Ennek a napnak a tiszteletről kellene szólnia és nem másról!”

A legszórakoztatóbb azonban egy Népszámlálás 2011 nevű felhasználó volt, aki bőszen védte a KDNP-s vezetőt a forró vitában, keményen beszólogatva a kommentelőknek. A felhasználó kommentjeit törölték tegnap óta – vagy ő törölte őket, mi azonban lementettük a legszórakoztatóbbat. Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik