Tech

Ezekre mindenképpen szükséged lesz a home office-hoz (x)

Januárban Európában is felütötte a fejét a COVID-19 vagy más néven az új koronavírus járvány. Azóta már világméretű problémáról beszélhetünk, mindenhol egyre csak nő a betegek száma. Éppen ezért a legnagyobb vállalatok már korábban elkezdték a dolgozóik hazaküldését, és megteremtették az otthoni munkavégzés feltételeit. Sokaknak viszont még nem sikerült mindez, úgyhogy megpróbálunk ebben segíteni.

A home office egyre inkább globális trenddé válik olyan munkakörökben, ahol nem szükséges fizikailag is jelen lennünk az irodában, hogy elvégezhessük a munkánkat. Ehhez viszont szükség van néhány dologra, ami nélkülözhetetlen, ha otthonról szeretnénk dolgozni.

Szükségünk lesz egy időbeosztásra, hogy ne kezdjünk el főzni munkaidőben vagy éppen ne üljünk le emailekre válaszolni este vacsora közben. Másodszor kelleni fog egy munkaterület, ami lehet akár a kanapé, az íróasztalunk, az ágyunk, szinte mindegy, a lényeg, hogy kényelmesen és nyugodtan tudjunk dolgozni. A legfontosabb viszont az, hogy rendelkezésünkre álljanak azok a szoftverek, amikkel az irodában, normális körülmények között dolgozni szoktunk.

Windows 10 már 3000 forintért!

A Windows szinte minden irodai környezetben sztenderdé vált, a legújabb verzió ráadásul már fel is van készítve arra, hogy akárhol végezhessük a munkánkat. A Microsoft fiókunkba belépve szinkronizálja a beállításainkat és a OneDrive is a segítségünkre van, hogy a fontosabb fájlokat mindenhonnan elérhessük az interneten keresztül. Nincs még késő leváltani a régi rendszerünket, ugyanis a Keysworlds most a szokásosnál is jobban megkönnyíti a dolgunkat. Azért, hogy segítsék a COVID-19 elleni harcot 38%-os kedvezményt adnak a Microsoft termékek árából, így a Windows 10 már 3000 forintért megvásárolható az SPOFF38 kuponnal.

Microsoft Office 2019 10 220 forintért!

A Microsoft Office 2019-re mindenképpen szükséged lesz, ha otthonról szeretnél dolgozni. A legnépszerűbb irodai programcsomagot olyan funkciókkal látták el, amelyek nagyban megkönnyítik a munkavégzést. Az SPOFF50 kuponnal 10 220 forintért vásárolhatjátok meg.

Az alábbi Microsoft Office 2019 termékeket 50% kedvezménnyel szerezhetitek meg az SPOFF50 kuponkód felhasználásával.

Érdemes megnézni a többi Microsoft terméket is, hiszen mindre 38% kedvezményt jár, ha használjátok az SPOFF38 kupont.

Az 50%-os kedvezmény március utolsó napjáig érvényes, a 38%-os kupon a készlet erejéig érhető el. Az akciók limitáltak, használjátok ki ezt a promóciós időszakot.

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@kesyworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysworlds-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik