Óriási sikert arattak itthon a Samsung új Galaxy S10 mobiljai

Lekörözik a tavaly megjelent Galaxy S9 okostelefonok eladásait.
Kapcsolódó cikkek

Az eddigi legrövidebb előrendelési időszak alatt Magyarországon másfélszer annyi készüléket vásároltak a Galaxy S10 család tagjaiból, mint a Galaxy S9 szériából, annak bevezetésekor. A prizmafekete továbbra is a legnépszerűbb szín, az eladott S10 telefonok 59 százaléka ilyen árnyalatban kerül majd a tulajdonosához. A Galaxy S10+ előrendelések 15 százalékát pedig a kerámia fekete modell adja – írja sajtóközleményében a Samsung.

A Samsung megint emelte a tétet: kipróbáltuk mind a négy Galaxy S10 telefont
A Samsung bemutatta Galaxy S10, S10+, S10e és S10 5G nevű készülékeit, amiket az elsők között vehettünk a kezünkbe Londonban.

“A Galaxy S10 szériát egy évtizedes piacvezetői tapasztalatra építve fejlesztettük. Az új készülék áttörést hoz a kijelzőtechnológia és a hardveres megoldások terén. A legnagyobb örömünkre vásárlóink is keresik ezeket az innovációkat, ahogy azt az előrendelési számok is mutatják.”

“Büszkék vagyunk, hogy a kerámia hátlapos S10+ kiadástól az S10e készülékekig terjedő új széria, amely minden eddiginél több lehetőséget nyújt a felhasználóknak, ilyen nagyszerű fogadtatásban részesült. A 2019-es év további részében is az innovatív megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, az S10 5G és a Galaxy Fold mobileszközökkel az okostelefon-technológia és a csatlakoztathatóság új korszakát hozzuk el” – mondta el Samu Zsófia, a Samsung magyarországi kommunikációs vezetője.

Egy kézre tervezték a Samsung kompakt, olcsóbb Galaxy S10 mobilját
Ne tévesszen meg senkit a Galaxy S10e mérete, prémium modellről van szó.