Szórakozás

Balul sült el a lagzi, száz ember kapott mérgezést

Hogy mitől lettek a vendégek rosszul, egyelőre nem tudni pontosan.

A mexikói Cuernavacában egy lagzi igazi borzalommá vált, mikor – vélhetően – a négyfogásos vacsorában található gombától több tucatnyian rosszul lettek. A vendégek gyomorgörcsökre, szédülésre, hányásra és hasmenésre panaszkodtak – írta a Metro.

A külsős cég által készített vacsora egyik fogása erdei gomba volt kecskesajttal és paradicsomos szósszal, valószínűleg ez, vagy valamilyen baktérium okozhatta a rosszullétét mintegy nyolcvan-száz embernek, sokukat kórházba kellett szállítani a bálteremből. Azt az elméletet, hogy valamilyen szennyeződés került az ételbe, az is megerősíti, hogy a férfiaknak és a nőknek nem teljesen ugyanazt a menüt szolgálták fel.

Több videó is felkerült az internetre, köztük olyan, ami még a lagzi helyszínén készült, és amin a vendégek a fejüket leszegve várják a mentőket, de olyan is, amelyiken a kórházban láthatók az ételmérgezés áldozatai.

A kórház szóvivője azt nyilatkozta, a hozzájuk beszállított vendégek úgy öt órán át tartózkodhattak náluk, a kezelés és némi megfigyelés után hazaengedték őket. A hatóságok vizsgálják a rosszullét pontos okát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik