Élet-Stílus

Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott október óta

TV2
TV2
Bő fél éve kezdett életmódváltásba.

Erdélyi Mónika 15 évig küzdött túlsúllyal, nemrég azonban sikeres életmódváltásba kezdett, aminek az eredménye szemmel látható. A műsorvezető a szerdai Mokkában elmondta, sokat dolgozott azon, hogy lefogyjon, de közben nem érezte rosszul magát, nem kellett szigorú szabályokat betartania.

Bennem a folyamat alatt az fogalmazódott meg, hogy nem a küszködés az egyetlen út. Mert én küszködtem eleget nagyon sokféle dologgal, amik ideig-óráig hoztak is eredményt, tehát 8-10 kilóig el is jutottam, de onnan tovább nem. Úgy éreztem, hogy a szervezetemnek nem jó, ha kínzom, és ez befeszített

– fogalmazott Erdélyi, aki októberben kezdett el egy 12 hetes programot, aminek köszönhetően először 15 kilót adott le, mostanra pedig már összesen 20 kilótól szabadult meg.

Azt mondják, hogy 40-45-50 után nem lehet lefogyni. Nagyon sokszor hallom ezt. Hát, na! Talán mégis. Oké, kell hozzá egy kis önfegyelem, de nem kell mindent megvonni magadtól, nem szenvedsz

– mondta.

Erdélyi Mónika azt is megosztotta, hogy a műsorban viselt ruhája tizenöt évig állt a szekrényben, mielőtt újra elővette, korábban nem is gondolta volna, hogy az még egyszer valaha rá fog menni.

Sokkal nagyobb örömet okoz az, amit a tükörben látok, mint azok a kaják, amik korábban örömet okoztak. Most már azok nem okoznak örömet, mert tudom, hogy az hol fog landolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik