Szórakozás

Balatonkör, kenutúra, tengeri hajóút – így nyaraltak idén a magyar celebek

24.hu
24.hu
A korábbi évekhez hasonlóan idén is összeszedtük, hova utaztak el kikapcsolódni a hazai hírességek ezen a nyáron. Voltak, akik egy már jól bejáratott helyre tértek vissza, és olyanok is, akik új helyek felfedezését tűzték ki célul az elmúlt három hónapban. A vízpart még mindig nagy kedvenc, legyen szó tengerről, tóról vagy akár folyóról.

Gáspár Bea és Győző egy hirtelen ötlettől vezérelve életükben először Törökországba mentek, míg Polgár Tünde és Árpád Jordániát fedezték fel. Tóth Vera az esküvőjét követően az Adriai-tengertől jelentkezett be, Varga Viktor pedig belföldön pihent idén: tiszai kenutúrára ment egy nagyobb társasággal.

A továbbiakban kategóriákba szedve mutatjuk be, merre jártak hazánk celebjei mostanában.

Akik több helyre is eljutottak

A Schobert-Rubint házaspár munka és kikapcsolódás miatt is utazgatott a nyáron, belföldön és külföldön egyaránt. Rubint Rékát 45. születésnapján meglepetésútra vitte a férje, Schobert Norbert.

Szülcsinapcsim lesz, és a kicsi elvisz valahova. Nem tudom, hogy hova megyünk, de nagyon kíváncsian várom

mondta a fitneszedző egy Instagramon közzétett videóban, amit a budapesti reptéren rögzített. Később a Mokkában elárulta, Schobert Görögországba vitte el őt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

Családostul is ellátogattak Szantorini szigetére, majd Andalúziába is. Utóbbi útra legidősebb gyerekük, Schobert Lara nem tartott velük. „Hiányzol a fotóról is” – írta egyik posztjában Rubint Réka.

Ördög Nóra és Nánási Pál az év egészében sokat utaznak, amikről általában videónapló formájában számolnak be. Nyáron amellett, hogy sok időt töltöttek a Balatonon, Olaszországban turistáskodtak családilag, majd a műsorvezető lányával, Micivel kettesben is elment nyaralni Velencébe.

Nánási 50. születésnapját a házaspár a Maldív-szigeteken ünnepelte meg, de ekkor sem feledkeztek meg a gyerekeikről: egy korall-keretet neveztek el róluk MiciVencinek.

A helyi tengerbiológus segítségével mentettük és telepítettük a korallokat, amelyekről rendszeres időközönként fotókat kapunk majd. Két év alatt akkorát nő, hogy már nem látszik majd a keret😇🙏 Óriási élmény volt!🥰

– számolt be a kalandról Ördög Nóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Gelencsér Tímea júliusban a horvátországi Pag városába ment pihenni, majd párjával a tengerentúlra utaztak. Egy hetet töltöttek el Chicagóban, ahol az influenszer-műsorvezető élete első baseball-meccsére is kilátogatott. Gelencsért „az őszi hajtás előtti utolsó nyugis napok” ismét Horvátországban érték.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Zimány Lindának is tartalmasan telt a nyár: Olaszországban, Görögországban és Angliában is járt az elmúlt időszakban. Az első helyen Sorrento–Positano–Capri–Nerano „kedvenc négyszögébe” látogatott el. „Csodás tájak, színező filter nélkül is csodás színek, fények, naplementék, fantasztikus olasz ételek. Az egyetlen ország, ahol hagyom magam halálra enni, hiszen imádom a tengeri halakat és herkentyűket. Illetve a buffala mozzarellát és a paradicsomot is, ami bizony helyben a legjobb. A limoncellót a nyár többi részében mellőznöm kell, de ott helyben nyilván alap” – írta utazási beszámolójában.

Pár héttel később Zakintoszra repült, majd augusztusban még egy londoni kiruccanás is belefért az idejébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

dr. Zimány Linda (@lindazimany) által megosztott bejegyzés

Néhány napra kijöttünk Ausztriába megnézni a szép, különleges hegyeket és vízeséseket!

írta júliusi posztjában Kiszel Tünde, aki ez után Szantorinire utazott családi nyaralásra. Nyár végén is várt még rá egy utazás, amiről így számolt be közösségi oldalán:

Egy hosszú hétvégére kirepültünk Nápolyba, és onnan hajóval átjöttünk a csodálatos olasz szigetre, Caprira!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Szabó András Csuti és kedvese, Sudár Bianka Virben kezdték a nyarat, majd Párizsba, a szerelmesek városába utaztak. A franciaországi Disneylandbe is ellátogattak, amiről Csuti azt írta:

Annyira giccses ez a hely, hogy már jó! ❤️ Rengetegen vannak, hatalmas a lökdösődés, úgyhogy férfi társaimnak a helyi alkoholos italok fogyasztását kimondottan ajánlom! ☝️

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés

Hódi Pameláék első közös nyaralásukon vannak túl négyesben, a család Horvátországban üdült. „Fáradtabban megyünk haza a nyaralásról, mintha otthon lennénk” – summázta a családi vakációt az influenszer, aki augusztusban a barátnőivel is elment nyaralni: autóval barangolták be Bari környékét.

Akik évek óta visszajárnak

Járai Máté és felesége, Járai Kíra harmadik alkalommal látogattak el a horvát Brela városába. Utazásuk alatt egyszer élőben jelentkeztek be a Reggeliben, és videóhíváson keresztül számoltak be a tapasztalataikról. Ekkor hatalmas tömegről, hosszú várakozási időkről és magas árakról beszéltek.

Itt egy gombóc fagyi két és fél euró – napi árfolyamon olyan 380 Ft egy euró. Ha beülsz, és üveges vizet iszol – és nem kell, hogy az a világ legjobb vize legyen –, az négy euróba kerül

– fogalmazott a színész, aki azt mondta: bár mindenkinek nagyon ajánlja Brelát, tudni kell, hogy „kint van a megtelt tábla”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés


A házaspár később egyórás vlogot posztolt a nyaralásukról, amiben elmesélték: ismét ellátogattak egy vendéglátóhelyre, ahol 2019-ben voltak legutóbb, amikor egy nagyon nehéz időszakon mentek keresztül.

Most visszajöttünk abba a kávézóba, ahol akkor másfél órát sírtunk, hüppögve zokogtunk. Annyira, hogy néha kijött a pincérnő megkérdezni, minden rendben van-e

– idézte fel a négy évvel ezelőtti történéseket Járai Kíra.

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvi megismerkedésük óta minden évben elutaznak Jesolóba. 2023-ban négyen keltek útra, nyolcéves lányukkal és tavaly novemberben született kisfiukkal. A családanya az Instagram-oldalán mutatott néhány képet a „pár napos dolce vitáról”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MOLNÁR-SZILÁGYI SZILVIA (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés

Akik tengeri hajóútra fizettek be

Csonka András saját bevallása szerint nagyon szeret mediterrán hajóutakon részt venni nyaranta, mert az szerinte igazi élménybomba. Idei, az olasz partok mentén tett utazásáról mutatott is képeket a közösségi oldalán, illetve a Reggeliben is beszélt élményeiről. A műsorban egyébként a műsorvezetők komoly figyelmet szenteltek a színész fürdőnadrágjának. „Imádom a fecskéidet!” – mondta Papp Gergő, majd Tihanyi Péter elismerte: „Én is fecskés vagyok!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

Hajós utazáson Jákob Zoltán is járt kamasz lányaival. A világ legnagyobb óceánjáróján, luxuskörülmények között élvezték a karibi utazást, amiről a milliárdos több videót is mutatott.

A két legnagyobb lakosztály egyikét vettem ki hármunknak. Ennek különlegessége a körterasz, ami így nemcsak az óceánra nézett, de a vízi színházra is, ahol naponta zajlottak előadások. Napi egy- vagy kétmillió forintba került, már nem is tudom pontosan

árulta el utóbb az üzletember, akit hamarosan A Nagy Ő-ben láthatnak a tévénézők.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jákob Zoli 🕺 (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

Akiknek nem úgy alakult, ahogy eltervezték

Majka és családja régóta szerettek volna eljutni egy Földközi-tengeri hajóútra, ami idén nyáron végre összejött nekik, de, mint ahogy a rapper posztjából kiderült, induláskor nem minden zajlott zökkenőmentesen. Történt ugyanis, hogy Budapest és Róma között valahol elveszett Majka bőröndje, benne minden holmijával, ráadásul nem először esett meg vele hasonló balszerencse.

Ennek ellenére, úgy látszik, jól sikerült az üdülés. Majka családi fotót és egy rövid videót is közzétett az egyhetes útról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Lakatos Márk augusztus elején Barcelonába utazott, ottléte második napján azonban kirabolták, miközben a Balenciaga luxusdivatház kirakatát nézegette egy barátjával éjfél körül.

Egy motoros kitépte a kezemből a táskámat. A legelegánsabb főutcán. Hitelkártyák, készpénz, dokumentumok. Nanushka-táska, edzőcucc

– írta erről szóló bejegyzésében. Akkor úgy fogalmazott, nem hagyja, hogy „ez a szemétség” elrontsa a nyaralását.

A stylist később elárulta: feljelentést tett az elkövető ellen, de nem hisz benne, hogy bármi is előkerül az elrabolt holmijai közül. Mint mondta, bosszantja őt az anyagi veszteség és az iratok pótlása, de leginkább lelkileg viselte meg a dolog.

Akik hazajárnak nyaralni

Horváth Éva családja jó ideje kétlaki életet él: párjával és két gyerekükkel az év jelentős részében Balin vannak, de a nyarakat itthon töltik. Míg Magyarországon tartózkodtak, az egykori szépségkirálynő egyebek mellett körbebiciklizte a Balatont, majd augusztus utolsó napjaiban visszautazott Indonéziába, ahol nem akármilyen fogadtatásban részesült: 6,9-es erősségű földrengés volt a megérkezése után.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés

Bódi Sylvi a hideg hónapokban szintén Indonéziában időzik, míg tavasszal és nyáron általában Magyarországon van a bázisa. Ittléte alatt konyhakerteket épített, szerepelt pár műsorban (az Activityben például öltáncot adott Gáspár Lacinak), és augusztusban még egy családi nyaralásra is jutott ideje Horvátországban, amiről több posztot is megosztott. A modell tervei szerint a telet ismét Balin tölti majd, előtte azonban még tart egy szörftábort a Kanári-szigeteken.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés

És aki idén nem jutott el nyaralni

Nem mindenkinek adatott meg a nyaralás lehetősége, erről Bíró Ica júniusban beszélt. Az énekesnő elmondta, tíz éve nem volt sehol, mert nem engedheti meg magának az utazgatást.

A kis házhoz, ahol lakom most, tartozik egy kert, úgyhogy idén csak ott nyaralok. De nem bánkódom, mert a kutyusaim jól érzik itt magukat, biztonságban vannak, én pedig hallgatom a madárcsicsergést. A kertben is lehet kellemes a nyaralás. Az, hogy ki tudok menni, nagyon jót tesz a szervezetemnek, mert feltöltődöm D-vitaminnal, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Persze azért hiszek a sorsban, és bízom az igazságszolgáltatásban, ezért remélem, hogy ez nem marad így örökké, és eljuthatok még néhány szép helyre

– nyilatkozta Bíró Ica, akinek nagy álma ellátogatni a Machu Picchuhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik