Élet-Stílus

Lakatos Márk a barcelonai kirablásáról: Leblokkoltam a sokktól

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Feljelentést tett, de nem hisz abban, hogy bármi is előkerülne az elrabolt holmijai közül.

Lakatos Márk a minap az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy kedd este kirabolta egy motoros Barcelonában. A legelegánsabb főutcán sétáltak egy barátjával, amikor az illető kitépte a kezéből a táskáját, benne hitelkártyákkal, készpénzzel és az irataival. A stylist később visszatért az incidens helyszínére, és egy videóban is elmesélte, hogyan zajlott a rablás.

A történtekről nemrég a Blikknek is megszólalt.

Amikor befordultunk a sarkon, hirtelen egy motoros hajtott a járdára, majd a nálam lévő táskámat kitépte a kezemből, aztán gyorsan elhajtott vele. A barátom utánarohant, én viszont leblokkoltam a sokktól. Persze, nem sikerült elkapnia a motorost, így az összes hitelkártyámmal, iratommal, edzőcuccommal, készpénzemmel és a táskámmal köddé vált

– idézte fel az esetet a lapnak.

A barátom segített ki és adott kölcsön, amíg haza nem megyek, mert néhány napig még itt leszek, hogy befejezzem a könyvem, továbbá Madridban is eltöltsek néhány napot, ami a regényem szempontjából elengedhetetlen. Persze, azóta már vagy százszor végiggondoltam, hogy nem kellett volna az összes kártyámat és pénzemet magammal vinnem, de ilyesmire az ember nyilván nem gondol előre.

Lakatos hozzátette, tudta, hogy több barátját is ért már hasonló atrocitás Barcelonában, de annyira boldog volt a kiruccanás miatt, hogy eszébe sem jutott, hogy vele is megtörténhet a dolog.

Mint mondta, feljelentést tett az elkövető ellen, de nem hisz benne, hogy bármi is előkerül az elrabolt holmijai közül.

Persze, bosszant az anyagi veszteség és az iratok pótlása, de leginkább lelkileg viselt meg ez az egész. Szörnyű érzés, mert olyan, mintha valaki bemocskolna vagy épp megerőszakolna, miközben azt latolgatom, hogy én vajon hol hibáztam. De mivel mindennek a jó oldalát igyekszem látni, ez a szörnyű eset legalább megerősített egy régi barátságot is, és nem győzöm megköszönni a barátomnak, hogy önzetlenül és szó nélkül segített nekem ebben a helyzetben

– zárta le a témát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik