Élet-Stílus

Bíró Ica tíz éve nem volt nyaralni, idén is csak otthon, a kertben üdül

Bársony Bence / RTL
Bársony Bence / RTL
Nem engedheti meg magának az utazgatást.

Bíró Icát nyári terveiről kérdezte a Blikk, feltették például neki a kérdést, hogy tervez-e idén külföldi vagy belföldi nyaralást.

Nem tervezek, és tíz éve nem is voltam sehol, mert nem engedhetem meg magamnak. Most tavasszal a Stress együttessel voltunk fellépni Londonban, ott töltöttünk két napot, én ezt be is tudtam nyaralásnak

– mondta el az énekesnő.

Arról is beszélt, hogyan kapcsolódik ki a nyáron.

A kis házhoz, ahol lakom most, tartozik egy kert, úgyhogy idén csak ott nyaralok. De nem bánkódom, mert a kutyusaim jól érzik itt magukat, biztonságban vannak, én pedig hallgatom a madárcsicsergést. A kertben is lehet kellemes a nyaralás. Az hogy ki tudok menni, nagyon jót tesz a szervezetemnek, mert feltöltődöm D-vitaminnal és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Persze azért hiszek a sorsban, és bízom az igazságszolgáltatásban, ezért remélem, hogy ez nem marad így örökké, és eljuthatok még néhány szép helyre.

Bíró Ica elárulta, ha tehetné a Machu Picchuhoz látogatna el a legszívesebben. Ez az úticél van a bakancslistáján, és halála előtt mindenképp szeretne eljutni oda. „De szívesen mennék olyan utazásra, ami amolyan önismereti út, ha pedig pihenésről van szó, akkor az egyértelműen a tengerpart” – tette hozzá.

Régen nagyon sokat utaztam és gyönyörű helyeken jártam, voltam Indiában, Kínában, Jordániában, Kanadában is. Ezek hatalmas élmények voltak, és nagyon jó, amikor az ember egy különleges helyszínen tud kilépni a komfortzónájából, remélem, nekem is lesz még részem ebben

– válaszolta arra a kérdésre, sokfelé járt-e külföldön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik