Szórakozás

„Elképesztő a tömeg és a drágaság” – Járai Mátéék horvátországi nyaralásukról meséltek

Viszont a környék gyönyörű.

Járai Máté és Járai Kíra a horvátországi Brelából jelentkeztek be a Reggeli stúdiójába, hogy nyaralásukról meséljenek. Mint elmondták, harmadik alkalommal utaztak a Makarskai riviérára, amit a világ tíz legszebb tengerpartja közé választottak.

Tényleg nagyon-nagyon szép hely. Viszont ahogy nekünk ez fantasztikusan jó hely, sok más embernek is, úgyhogy elképesztő tömeg van. Már az idefelé vezető úton, a benzinkúton tizenötperces wc-sorbanállás van. Elképesztő a drágaság. Bár a Balatonon még nem voltam idén, de ugye sokszor összehasonlítják, hogy Horvátország kontra Balaton. Hát, figyeljetek, itt azért egy gombóc fagyi két és fél euró – napi árfolyamon olyan 380 Ft egy euró. Ha beülsz, és üveges vizet iszol – és nem kell, hogy az a világ legjobb vize legyen –, az négy euróba kerül. (…) Volt olyan, hogy be akartunk ülni egy étterembe – igaz, hogy nem foglaltunk asztalt –, és azt mondták, hogy felejtsük el erre a nyárra

– fogalmazott a színész, aki azt mondta: bár mindenkinek nagyon ajánlja Brelát, tudni kell, hogy „kint van a megtelt tábla”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik