Szórakozás

Görgényi Fruzsina akár miniruhában is érkezhetett volna a Reggelibe, mert szerinte Papp Gergő úgyis szereti a szép lányokat

RTL Klub
RTL Klub
Saját bevallása szerint túl fáradt volt ahhoz, hogy felelősséget tudjon vállalni azért, amiket mond.

Görgényi Fruzsina egy háromhónapos lakásfelújításon van túl. Jó ideje dobozokból él, a mai lesz az első éjszaka, amit az új lakásában tud eltölteni. A színésznő a Reggeli stúdiójában arról számolt be, hogy nagyon elfáradt az elmúlt időszakban, ennek fényében már a beköszönése után is kénytelen volt magyarázkodni.

Dobozókból élek most még, és tegnap este elhatároztam, hogy azt a ruhát fogom ma felvenni, ami elsőként kijön az egyik dobozból, és kihúztam a flitteres miniruhámat. Utána még kutattam egy kicsit. Örültél volna, mert te szereted a szép lányokat. Vagyis, gondolom!

– mondta Papp Gergőnek, aki ugyan egyetértett, a színésznő szabadkozni kezdett, mondván, semmiért nem vállal felelősséget, amit mond, annyira fáradt.

Mint kiderült, Görgényi a Corvin-negyedbe költözött, és bár hiányzott neki a zsüzsgés, most már vágyik egy kis pihenőre – főleg azután, hogy a közelmúltban össze is koccant egy másik kocsival, bár hozzátette, hogy önhibáján kívül, és a másik sofőr el is ismerte, hogy ő volt a vétkes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik