Élet-Stílus

Puskás-Dallos Peti a ValóVilágról: Ezek azok a pillanatok, amelyekről a legnagyobb irodalomi művek szólnak

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Úgy véli, komoly tanulsága van a realitynek.

A nyáron veszi kezdetét a 12. ValóVilág. A reality egyik műsorvezetője ezúttal is Puskás-Dallos Peti lesz majd, hozzá csatlakozik Megyeri Csilla, aki hét év után tér vissza a műsorvezetéshez.

A hamarosan induló ValóVilág kapcsán Puskás-Dallos Peti adott interjút az RTL stábjának, melyben elmondta, hogy szerinte a reality megnyeréséhez két dolog kell: hogy valaki az igazság bajnoka legyen, de képes legyen bevallani a hibáit is.

Azt gondolom, hogy elkezdtük szeretni a nőket, hogy ki mernek állni magukért. Hogy eddig azt egy ilyen hisztinek tartottuk, nyafogásnak, hogy úristen, egy nő fel meri emelni a szavát. Most már ezt elfogadjuk, hogy igen, igenis merjen kiállni magáért, merje elmondani a véleményét. És ne rendelje alá magát a férfi szereplőknek, vagy a férfi társaságnak

– magyarázta a műsorvezető, aki szerint a tavalyi évad győztesében, VV Krisztiben is az volt a csodálatos, hogy tudott anya, barátnő és vezér is lenni, miközben mert a félelmeiről, a hibáiról és a gátlásairól beszélni, szembenézve azzal, amin javítani szeretett volna a személyiségét illetően.

Van egy komolysága a ValóVilágnak, és egy humora is, hogy tudjunk nevetni saját magunkon. Hiszen mi is ezt csináljuk, nem szabad képmutatónak lennünk. Valójában mi is, hogyha 24 órában venne minket a kamera, akkor lehet, hogy párszor meglepődnénk, ha kívülről látnánk magunkat, hogy miket csinálunk, miket mondunk, hogyan bántunk meg másokat. És egyébként meg, amiket nem látunk így civilben, de mások esetleg hogyan beszélnek rólunk, és hogyan reagálnak bizonyos cselekedeteinkre, mondatainkra. Szerintem ez iszonyatosan izgalmas, és borzasztóan tanulságos tud lenni. Néha nagyon megbotránkoztató, amit látunk, de hát ez a világ körülöttünk. Tényleg ezek azok a pillanatok, amelyekről a legnagyobb irodalomi művek szólnak

– jelentette ki.

Arról, hogy a tavalyi évad szereplőivel mi történt a műsor óta, alábbi cikkünkben lehet bővebben olvasni.

Kapcsolódó
Mi történt a ValóVilág 11 játékosaival a műsor óta?
Ezt tudni a legutóbbi évad 15 villalakójáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik