Élet-Stílus

Tóth Gabi: Már képtelen lennék panelházban élni

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Fojtogatónak érzi a kicsi tereket.

Tóth Vera a minap az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy Tapolcára látogatott, unokahúgának, Hannarózának pedig azt a panelházat is megmutatta, ahol annak idején testvérével, Tóth Gabival felnőttek.

Tóth Gabi ugyan nem tartott nővérével és a kislányával a kiruccanásra, a Bors érdeklődésére elárulta, hogy máig szeretettel telik meg a szíve, ha meglátja a tapolcai panelt, ahol annak idején éltek a családjával.

Verával egy körülbelül nyolc négyzetméteres szobában laktunk ketten. Volt egy nagy ágyunk és annyi. Nem voltunk gazdagok, sőt… Nagyon nem voltunk azok. Az anyukám mindig azt mondta, szegények vagyunk, de jó életünk van! És mi boldogan hallgattuk a belőle áradó optimizmust. Majdnem semmink sem volt, de nem is hiányzott semmi. Mi ott voltunk egymásnak

– mondta a lapnak az énekesnő, kiemelve: különösen fontos a számára, hogy a lánya lássa, honnan származnak az ősei, hogy minél többet tartózkodjon a természetben, és megismerje a vidéki ember bölcsességét, tartását.

Erről az attitűdről sokat tudnék mesélni… Az én családom, mi is büszkék voltunk, mindig és minden körülmények között! Ha problémánk volt, azt megoldottuk maguk között, irtóztunk a gondolatától is, hogy az emberek arról csámcsogjanak, hogy a Tóthéknak nincs pénzük vagy épp nélkülöznek… Úgy gondolom, hogy ez a büszkeség és tartás követendő példa lehet a kislányom számára is. Engem nagyon sok élethelyzeten átsegített már, és többek között ennek köszönhetem azt is, hogy tudom értékelni azt, amim van.

Ami az emeletes ház-béli életet illeti, Tóth Gabi hozzátette:

Már képtelen lennék panelházban élni. Egyszerűen fojtogatónak érzem a kicsi tereket. Furcsa mód, ez az élmény is örökre velem marad Tapolcából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik