Élet-Stílus

Hivatalosan is lezárult Britney Spears és Sam Asghari válása

Allen Berezovsky / Getty Images
Allen Berezovsky / Getty Images
Hét évig voltak együtt, 2022-ben házasodtak össze.

Az AP News számolt be arról, hogy pénteken közel két évvel az esküvőjük után hivatalosan is felbontották a bíróságon Britney Spears és Sam Asghari házasságát.

Az ítélet nem sokkal azután született, hogy a felek benyújtották az arra vonatkozó dokumentumokat, hogy sikerült megegyezniük a vagyonuk felosztását illetően. Kevés részletet hoztak nyilvánosságra, ám úgy tudni, egyikük sem kap majd a jövőben házastársi támogatást, noha Asghari az eredeti beadványban jelezte, hogy igényt tartana az anyagi támogatásra. Ha a jövőben esetleg újabb vitáik merülnének fel, azokat magánúton kell rendezniük.

A pár tavaly júliusban döntött a szakítás mellett, a válókeresetet pedig augusztusban nyújtották be. Hét évig voltak együtt. Közös gyerekük nem született, így felügyeleti tárgyalásra nem került sor. Esküvőjük előtt az énekesnő babát várt, ám elveszítette a magzatát.

Spears egyébként a múlt héten az apjával való persorozatát is lezárta a bíróságon, ami több mint két és féle kezdődött. Mindeközben a TMZ saját forrásaira hivatkozva arról írt a napokban, hogy az énekesnő mentális és anyagi szempontból is komoly veszélyben van.

Kapcsolódó
TMZ: Britney Spears mentális és anyagi szempontból is komoly veszélyben van
Állítólag szórja a pénzt, amiből persze meglehetősen sok van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik