Szórakozás

Kiszel Tünde úgy érzi, nagyon magasra tette a lécet férfiak terén

Life TV
Life TV
Olyan is volt már, hogy lánya beszélte le egy pasiról.

Kiszel Tünde szerda reggel az Ébredj velünk műsorba látogatott, ahol már rögtön át is nyújtotta a műsorvezetőknek, Ábel Anitának és Holdampf Lillának az idei naptárját, aminek tematikája a történelmi korok. A műsorvezetők gyorsan meg is nézték, hogy a szülinapjukra eső hónaphoz milyen kép tartozik, majd arról faggatták Kiszel Tündét, hogy hogyan telik egy átlagos napja az utóbbi két évben, mióta elindult a koronavírus-járvány. Emellett pedig arra is kíváncsiak voltak, hogyan szokta kitalálni a témákat. A tavalyi évben adta ki a 20. naptárját, melynek apropóján hosszasabban beszélgettünk Kiszel Tündével.

Kapcsolódó
Kiszel Tünde: A naptárbizniszem egyidős a rajongóimmal
Jubileumi kiadása alkalmából Kiszel Tündét a kultikus naptárfotóiról kérdeztük. Kiderült, melyik volt kedvence, és mikor volt az a pont, amikor be akarta fejezni a naptárgyártást.

Az interjú egy pontján Holdampf Linda rátért a párkapcsolati témákra is, merthogy arra volt kíváncsi, hogy randizik-e valakivel. Kiszel Tünde erre elmondta, hogy sok az udvarlója és rajongója, ellenben nehéz megtalálnia az igazit.

Nagyon magasra tetem a mércét, hogy legyen sármos, kedves, romantikus, intelligens, érzelmi intelligens. A barátnőim azt mondják, hogy ilyen nem nagyon létezik, de én nem adom fel, keresem

– mondta, majd az is kiderült, hogy volt már olyan is, hogy lánya, Hunyadi Donatella beszélte le az aktuális kiszemeltjéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik