Szórakozás

Zita Annoni: Gianniéknál láttam, hogyan is kéne működnie egy családnak

Sugár Kinga
Sugár Kinga
Már a negyedik évadnál tart a Mondd el Tatár Csillának!, a műsorvezető legújabb vendége pedig Debreczeni Zita, azaz most már Zita Annoni lesz.

A beszélgetés egy pontján szóba kerül Zita Annoni kapcsolata férjével, Giannival, Tatár Csilla pedig arra volt kíváncsi, mi az, amit párjától tanult.

Adott nekem egy családi értéket, amit én soha nem láttam. Volt egy életem, ahogy én felnőttem és látok most egyet rajta keresztül, hogy ezt hogy lehetett volna csinálni. Ahogy a testvérével viselkednek, ahogy a szülei szeretik egymást, ahogy tisztelettel beszélnek egymással. Én ezeket nem láttam. Egy durva családban nőttem fel. Édesapám eléggé utcagyerek volt, nyolcévesen cigizett, neki senki se mondjon meg semmit, nagyon szabadlelkű volt

– mesélte Annoni, aki hozzátette, a családban elvárások is voltak. Például aki tizennyolc éves korában nem tanult tovább, annak el kellett mennie dolgozni, haza kellett adnia a fizetésének egy részét, ugyanis „otthon főznek, mosnak, takarítanak rá”.

Pontosan azért nem lettem cicababa és foglalkozom azzal állandóan, hogy hogy nézek ki, mert édesapánk nem ilyennek nevelt minket. Földön járó, kemény embernek, ennek viszont megvan a hátulütője is – nem lettem lelkis ember. A Gianni oldaláról van egy hatalmas nagy szeretet, és vagyok én, akinek szerelmet vallanak és zavarba jövök

– tette hozzá Annoni.

Tatár Csilla a családi összejövetelekről is érdeklődött, erre a fotós Zita Annoni azt mondta, nehéz neki erről beszélnie, ugyanis az összes családtagjával (beleértve az édesanyját is) nagyon fura a kapcsolata: rendszeresek a mosolyszünetek, a sérelmek. Két bátyja van, az idősebbikkel évek óta nem beszél.

Az egyik oldalról elvett valamit a jóisten, a másik oldalon viszont kaptam egy szép családot

– összegezte a helyzetet Annoni, aki ezután el is sírta magát.

A beszélgetés vasárnap 22.20-kor látható az ATV-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik