Szórakozás

Nők, akik abból élnek, hogy félrelépésre vegyenek rá férfiakat – a feleség kérésére

Ők a „szerelemtesztelők”, akik furmányos csapdába próbálják csalni a férfiakat, hogy ellenőrizzék, mennyire hűségesek.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Kínában egy furcsa párkapcsolati szolgáltatás, amivel a párok le tudják ellenőrizni, mennyire hűséges hozzájuk szerelmük – írta a Global Times című kínai állami lap. A neten elérhető vállalkozásoktól úgynevezett „szerelemtesztelőket” lehet bérelni, akiknek csak egy feladata van: elcsábítani a vevő párját.

A Times beszélt is az egyikükkel, aki a lapnak elmondta: azután állt be szerelemtesztelőnek, hogy pár hónappal korábban ő is leellenőrizte barátját. (Az nem derült ki a Times cikkéből, hogy mi lett az eredmény.) Chen Mengyun szerint hasznos, ami csinál, hiszen segít a lányoknak felismerni, ha rossz partnert választottak.

Az utcán verte szét férje szeretőjét a feleség - videó
A dühös asszony több másik nővel együtt rugdosta és ütötte riválisát, miután letépték róla a ruhát egy kínai nagyváros forgalmas utcáján.

A Times cikke szerint többfajta szolgáltatást is lehet találni a kínai interneten, amelyek a 20 jüanostól (800 forint) egészen az 1314 jüanosig (53 ezer forint) terjednek. Általában csak online tesztelik a férfiakat, és több cég is szerződésben vállalja, hogy a szerelemtesztelők soha nem is fognak találkozni a való életben a célszeméllyel.

Chen – aki csakis a neten keresztül teszteli a férfiakat – a lapnak elmondta: a vevőnek először több információt is meg kell adnia párjáról, így a teljes nevét, mobilszámát, közösségi oldalait, valamint, hogy milyen hobbijai vannak, mik érdeklik, és azt, hogy mit dolgozik. Ezek után a tesztelő felállítja a csapdát, és várja, hogy áldozata belelép-e.

A tesztelés végén Chen átadja az összes online beszélgetés leiratát a vevőnek, aki így láthatja, párja mennyire volt hűséges hozzá, amikor egy szép nő megpróbálta elcsábítani. Sok esetben ennek szakítás a vége, miután kiderül a beszélgetésekből, hogy beleegyezett egy találkába, vagy letagadta Chennek, hogy van barátnője.

Ha a másik a Facebookon flörtöl idegenekkel, megcsal?
Nagy valószínűséggel tényleg nincs több a beszélgetésnél, de nem árt tisztázni, érzelmileg mennyire van benne valaki más is a pár életében.

A szolgáltatást azonban nem csak nők veszik igénybe, hanem olykor-olykor férfiak is. Ugyanakkor nekik sokkal több pénzt kell áldozniuk a feleség hűségtesztjére. Az legalább 90 jüanba (3600 forint) kerül, mert „a nőket nehezebb csapdába csalni, mint a férfiakat” – mondta el a lapnak az egyik cég vevőszolgálata.

Egy kínai szexológus, Pan Suiming 2015-ös felmérése szerint a 18 és 61 év közötti kínai férfiak 34 százaléka ismerte el, hogy félrelépett, míg a nőknél ez a szám 14 százalék. Ez utóbbi azonban nagy emelkedés 2000-hez képest, amikor a nőknek még csak négy százaléka mondta azt, hogy megcsalta férjét, vagy barátját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik