Szórakozás

Ébredj fel Alekosz! – besokallt a volt élettárs

Az Okostojás körül most rengeteg nő fordul meg, de Tünde szerint fél év múlva egyikük sem lesz kíváncsi rá, és mire rájön, hogy magányos, már késő lesz.

Nagy Alekosz mióta kiszabadult a Villából nagykanállal falja az életet. A görög valóságshow-hős, aki korábban azért dobta aráját, Veronikát és nagy szerelmét, Tündét, hogy végre a csajozásnak élhessen és kedvére gyönyörködhessen a számára eddig elérhetetlennek bizonyult hölgyekben, most visszautasítás nélkül élheti ki a vágyait. A ValóVilág rajongóinak első számú kedvence a közönségtalálkozókon gátlások nélkül szedi áldozatait, egészen a gimnazista lányoktól a középkorú hölgyekig. Korábban elárulta, egy héten akár tíz különböző nővel is ágyba bújik.

A villabéli jó barátok, Éva és Olivér szerint az Okostojásra rá sem lehet ismerni, teljesen elszállt a népszerűségtől, mélységesen csalódtak benne. Nincs ezzel másképp a volt kedves, Tünde sem, aki mára megelégelte Alekosz tivornyáit és figyelmeztető üzenetet küldött neki: ha továbbra is ilyen pökhendi marad, keserű magány vár rá.

A volt kedves szerint a VV4 győztese beképzelt és nagyképű lett, és ahogy a körülötte felbukkanó nőkkel bánik, az egyenesen undorító. Tünde a Bors című napilapnak elmondta, Alekosz óriási változáson ment keresztül: míg a luxusbörtönbe való beköltözése előtt szerelmes üzenetekkel bombázta és azt kérte tőle, várja meg, most mindenhol azt hangoztatja, hogy küldetése van, mégpedig az, hogy minden nőt megtermékenyítsen. A nő azt állítja, a görög hősszerelmes a régi barátain kívül saját magával is alig áll szóba, neki néha ír egy üzenetet, hogy minden oké, majd jelentkezik, de Tündének fogytán a türelme, mint mondja, nem fog élete végéig várni rá.

„Ideje felébredni Alekosz, mert mire rájössz, hogy magányos vagy, már késő lesz” – üzente a lapon keresztül szerelmének a volt élettárs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik