Nagyvilág

Tűzoltók menekítették a pucér kuncsaftot a manchesteri bordélyból

A hétfőt szinte mindenki a legutálatosabb napnak tartja a héten, de egy brit férfi most igazán gyűlölheti, miután a fél világ láthatta, ahogy anyaszült meztelenül menekíti le tűzoltók egy manchesteri bordélyház homlokzatáról.

A pucér férfit, aki „Simply Delicious” (egyszerűen fenséges) nevű kebabos cégtábláján állt, a környékbeliek nevetgélve fotózták és filmezték, és a róla készült felvételek terjedni is kezdtek a közösségi oldalakon – majd a brit bulvársajtóban.

https://twitter.com/mikeinmcr/status/1098171814847623169

Az első hírek még arról szóltak, hogy a masszázsszalonban tűz ütött ki, és az elől menekült ki az ablakon át a meztelen férfi, de később már azt írták, hogy valamilyen összetűzésbe került a dolgozókkal. Majd kizárták az épületből, miután kimászott az ablakon.

Közzétette: Daley Gane – 2019. február 19., kedd

Mindez fényes nappal, helyi idő szerint délután három órakor történt. A manchesteri rendőrség a helyi sajtónak megerősítette, hogy vizsgálják az esetet, míg a tűzoltóság elmondta, hogy egy 9 méteres létrával mentették le a cégtábláról, miután a környéken lakók kihívták őket.

A férfi ruháit a rendőrök hozták ki az épületből, egy műanyag zacskóban. Hogy mi történt vele utána, arról nem számolt be az esettel foglalkozó brit bulvársajtó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik