Élet-Stílus

Exe kísérte gitáron legutóbbi fellépésén Singh Vikit, akivel korábban több mint 10 évig haragban voltak

TV2
TV2
„Ezt tekintem én valódi, felszabadító lelki fejlődésnek” – írta közös fotójuk mellett az énekesnő.

Singh Viki nemrég az Instagram-oldalán írt arról, hogy remek négy nap áll mögötte: noha iszonyatosan elfáradt, úgy érzi, csordultig telt a szíve szeretettel és zenével, ugyanis csodás helyeken muzsikálhatott együtt fantasztikus emberekkel.

Hangsúlyozta, hogyha rangsorolnia kellene az elmúlt napok élményeit, az első helyre az augusztus 20-ai koncertjét tenné, ahol volt párja, Bécsy Bence kísérte őt gitáron, miközben énekelt.

Akik ismernek, most biztosan lerökönyödnek, hogy »Miiii?? Bence és Viki újra szóba állnak egymással??!!! És ráadásul együtt zenélnek??!!!« Igen… Bencével nekünk múltunk van… bizony ő volt az első szerelmem, akivel több mint 10 évig haragban voltam egy rettentően drámai kapcsolat és egy gyötrelmes szakítás után. Sokat bántottuk egymást, de így 10 év után meg tudtunk bocsátani egymásnak , ezáltal feloldozást nyertünk, és be tudtak gyógyulni a régi sebek!

– írta posztjában az énekesnő, hozzátéve:

Fantasztikus élmény most barátként és zenésztársként gondolni Bencére, akivel pár éve még egy kanál vízben meg tudtuk volna fojtani egymást! Ezt tekintem én valódi, felszabadító lelki fejlődésnek és egy rossz karma feloldásának és elengedésének! Csodás érzés megbocsátani, ezáltal elengedni egy nagy adag negatív érzést! Köszönöm, Bence! Boldog szülinapot Neked és persze Magyarországnak!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S I N G H V I K I (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik