Élet-Stílus

Fél évvel mentett macskája elveszítése után ByeAlex beadta a derekát, és párjával örökbe fogadtak egy új házi kedvencet

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Videón mutatta be, hogyan telt az elmúlt másfél hetük.

Tavaly ősszel a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy ByeAlex magához vett egy beteg kismacskát, akit Kikónak nevezett el. A cica állapotáról a közösségi oldalain tájékoztatta követőit az énekes, ám az állat a sorozatos kezelések ellenére sem tudott megküzdeni a betegségével, így október közepén elpusztult.

Az X-Faktor egykori mentora annyira megszerette a cicát az együtt töltött heteik alatt, hogy tavaly a lábfejére tetováltatta a portréját, februárban pedig neki dedikálta arénás koncertjét.

Az énekes párja, Jamina évek óta szeretett volna macskát, ByeAlex viszont hosszasan ellenállt ezen felvetésének – egészen az elmúlt hetekig, most ugyanis a TikTok-oldalán számolt be arról,  hogy magukhoz vettek egy skót lógófülű macskakölyköt.

Igazából Jaminának lett egy cicája, de hát velünk lakik. Ez pedig kétségtelenül azt jelenti, hogy együtt kell laknom egy macskával. Pedig eredetileg nem akartam

– kezdte bejelentkezését az énekes, aki a közel ötperces videóban megmutatta, az eddigi másfél hétben hogyan alakult az életük a cicával, akit Szilvának neveztek el.

Tavaly ősszel valószínűleg sokan találkoztatok a Kikós történetemmel. Miután ezt a kiscicát találtam az utcán, és megpróbáltam őt megmenteni. Ez egy elég rossz emlék nekem. Igazából miatta kezdtem el azon gondolkodni, hogy talán nekem is lehet egyszer egy macskám. De azán ismerve magamat, továbbra sem mertem bevállalni egy klasszikus házi macskát.

Végül egy tenyésztő barátjuk ajánlotta fel, hogy szívesen adna Jaminának egy skót lógófülű macskát. A zenész kezdetben nemet mondott az ajánlatra, túl bonyolultnak tartotta ugyanis a macskanevelést, barátnője kérésére viszont bár nehezen, de beadta a derekát.

Mint mondta, azóta is furcsának tartja, hogy az állat velük él, és a karmaival ostromolja a kanapét, amit különféle rongyokkal igyekeznek megóvni a sérülésektől. Hangsúlyozta, hogy nagy felelősségnek tartja az állattartást, és izgul is amiatt, jó gazdija-e a cicának.

Mivel Szilva egyáltalán nem emlékeztet Kikóra, nem érzem úgy, hogy valamit pótolni szerettünk volna, amit amúgy nem lehet, mert én ezért is voltam ellenére a macskának. Hát kíváncsi vagyok, hogyan illeszkedik be az életünkbe, főleg úgy, hogy én turnézom.

@itsbyealexbitch ez történt az elmúlt másfél hétben. #fyp #scottishfold ♬ 原聲 - 朝阳群众JK

Kapcsolódó
„Mindig a cicám maradsz” – elpusztult Kiko, ByeAlex mentett macskája
Az énekes és az állatorvosok is mindent megtettek, amit lehetett, de a cicának nem sikerült legyőznie a betegségeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik