Belföld

Magyar Péter: Nem Dobrev Klárára tettem megjegyzést

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Facebook-bejegyzésben reagált kedden Magyar Péter arra, hogy a DK szerint a Tisza Párt alelnöke ízléstelen lejárató kampányt indított Dobrev Klára ellen, amikor „a külsejére tett sértő megjegyzést a magát tisztes, konzervatív polgárnak beállító politikus.” Magyar szó szerint a következőt mondta Szokolyán, a politológushallgatók táborában, amikor arról beszélt, mennyire taszítják a választási plakátok, különösképpen Dobrev Klára plakátja:

Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.

Magyar szerint a DK „jó rogáni módszerrel tegnap kivágott egy fél mondatot az egyik megszólalásomból és azt állította, hogy én Dobrev Klára kinézetére tettem megjegyzést. Hát, nem. Én arról beszéltem, hogy a politikai elit pártjai micsoda vizuális szennyezést követnek el, amikor teljesen feleslegesen teleplakátolják a gyönyörű településeinket.”

A Tisza Párt alelnöke nem kért elnézést a vitatott kijelentésért, helyette azt javasolta „a hatalmi elit tagjainak, hogy inkább merjenek az emberek közé menni, a szemükbe nézni és válaszolni a kérdéseikre.”

A Tisza Párt nem költ feleslegesen pénzt (főleg nem adófizetői pénzt) plakátokra, nem csúfítja el a gyönyörű településeinket. Mi továbbra is a személyes párbeszédben hiszünk

– fogalmazott a posztjában Magyar Péter.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik