Élet-Stílus

Kéthónapos korában elpusztult mentett macskájának dedikálta arénás koncertjét ByeAlex

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Az énekes annyira megszerette Kiko cicát, hogy a lábára tetováltatta az arcát.

ByeAlex szombat este a Sportarénában tartott koncertet, mintegy 13 ezer ember előtt. A világűr tematikájú show elején az énekes egy hibernálókapszulában ereszkedett le a színpadra.

Nekem a világűr mindig a megfoghatatlan volt – szerintem egyébként az is– , és mindig csodáltam. Amatőr szinten amúgy érdekel a csillagászat meg az ilyesmivel kapcsolatos dolgok. Nem értek hozzá, viszont szeretem és lenyűgöz, nagyon felnézek azokra az emberekre, akik ezt értik

árulta el ByeAlex a Fókusz stábjának.

A fellépésen a zenész néhai macskája, Kiko is szerepet kapott, mint az idegen bolygón kényszerleszállást végrehajtó űrhajó kapitánya.

Ez hülyén hangzik, de neki dedikálom az arénás koncertemet. Ez biztosan hülyén hangzik, hiszen egy macskáról van szó, aki kábé kéthónapos volt, és meg is halt.

Az énekes tavaly szeptemberben vette magához Kikót, miután az állatot elütötték. A cica gyógyulását ByeAlex a közösségi oldalán dokumentálta. Ő és az állatorvosok is mindent megtettek, amit lehetett, de a macskának nem sikerült legyőznie a betegségeit.

Nagyon megszerettem, és ugyan kevés ideig viselhettem gondját, mégis a cicámnak tekintem őt. Sosem volt komoly a szándék bennem, hogy macskám legyen, de tőle megtanultam valamit: tisztelem ezeket az állatokat. Ez az apró kis macska akkora erőt és spirituszt árasztott magából, ami engem örökre inspirálni fog

– írta akkori posztjában ByeAlex, aki novemberben azzal állított emléket Kikónak, hogy magára tetováltatta a macska arcát.

Kapcsolódó
ByeAlex a lábfejére tetováltatta nemrég elpusztult macskája képét
Emléket állított az állatnak, amit pár hétre fogadott be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik