Élet-Stílus

Esküvői ruhában, lelkésszel rontott be a vőlegénye munkahelyére, hogy ott azonnal házasodjanak össze, különben vége

Kellemetlenérzés fogja el az embert a videót látva.

A Las Vegas-i Target vásárlói egészen furcsa jelenetnek lehettek szemtanúi, mikor egy nő menyasszonyi ruhában ment a sorok között, nyomában pedig egy lelkész és egy koszorúslány – írta a Mirror. A nő a barátját kereste, aki ott dolgozik. Rá is talált a halloweeni jelmezeknél, ott pakolgatott.

A nő itt azt mondja a férfinek, hogy

Ezt a gyűrűt két éve helyezted fel a az ujjamra, szóval itt az idő vagy húzzuk le. Igen, keljünk egybe itt és most, vagy elmegyek és végeztem veled, ha most nem veszel el. Hoztam lekészt, elhoztam Emilyt is a koszorúslányomat.

@boymom_ashley

The best part of my week🤣 part 2 watched this woman hunt her man down that works at target !! ##target##bridzilla##lasvegas##fyp##fypシ

♬ original sound - Ashley

Közben egyre többen jelentek meg a jelenet körül, és a menyasszony nekik is elmagyarázta, hogy mi történik éppen. Aztán végül arra jutnak, hogy a legjobb lenne nem a bolt közepén megbeszélni ezt, és kimennek.

Az egyik szemtanú töltött fel erről két videót is a Tiktokra, a másodikat már 6,2 millióan látták. Hogy mi lett az ügy vége, azt nem tudni, de egy kommentelő megjegyzi, hogy akár igaz ez a sztori, akár nem, ha így kell valakit rávenni az esküvőre, akkor az esélyes, hogy nem a megfelelő társ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik