Élet-Stílus

Hozza vissza a tévé segítségével a nyári napokat

A nyárnak már vége, így végre fellélegezhetnek azok az ismerőseink, akik egyszerűen képtelenek elviselni a tartós forróságot, így jobb híján hónapokra begubóztak az otthonukba, hogy valahogy túléljék az év legmelegebb időszakát. Mi persze ilyenkor csak nézünk, és nem értjük, mégis mivel lehet elütni az időt a négy fal között, miközben a szabadban megszámlálhatatlanul sok a kikapcsolódási lehetőség. Nos, az otthon ülők most olyan fegyvert kapnak a kezükbe, amellyel könnyen pontot tehetnek minden hasonló vita végére.

A Vodafone tévé megoldása

A Vodafone legújabb szolgáltatása, a Vodafone TV minőségi szórakozást kínál a legforróbb napokra is, így most már elég lesz csak bekapcsolni a tévét a hűvös szobában, a tévé pedig szó szerint önteni fogja ránk a jobbnál jobb tartalmakat. A szolgáltatás lényege ugyanis épp abban áll, hogy az ízlésünknek és érdeklődési körünknek megfelelő műsorokat és filmeket gyűjt össze az ajánlóba: Egyrészt ott a korábban megtekintett műsorok alapján a személyes ajánlórendszere, ami segít a válogatásban, másrészt rögzíteni (90 órányi műsort), megállítani, visszapörgetni is lehet vele az adásokat, harmadrészt integrálható bele a más streaming alkalmazásunk is.

De mit is lehet nézni a tévében egy igazán forró napon?

Lényegében bármit (a bőség zavara, ugye), de persze erre az alkalomra is megvannak a jól bevált típusok, amelyekkel nem lehet mellé lőni. A Paramount Channel csatornán fut Kevin Costner western sorozata, a Yellowstone, melyet Hollywood egyik legjobb forgatókönyvírója készít. A sorozat Amerika vadabb vidékeit jellemző kegyetlen és mocskos világot mutatja be az USA egyik legnagyobb egybefüggő farmját uraló Dutton famílián keresztül.

Ha már mozizás, nem mehetünk el szó nélkül azon csatornák mellett, amelyek kizárólag filmélményeket kínálnak. Példának okáért itt van Mozi+, amin bármelyik Halálos iramban filmet megtaláljuk, vagy az HBO csatornái is, és a hazánkban még kevéssé ismert, de amúgy remek Filmbox Extra is remek szórakozással kecsegtethet.

Persze nem muszáj csak és kizárólag filmeket nézni. Azt bizonyára már mindenki tapasztalatból tudja, hogy a meleg milyen sokat kivesz az emberből.  Elég csak a kanapén ülni, máris hajlamosak vagyunk arra, hogy elszundítsunk. Ehhez a tevékenységhez pedig épp egy jó természetfilm illik, amin persze nem kell kötelezően elbólintani. A különböző állatos csatornák a Spektrum Home-tól kezdve az Animal Planeten át National Geographic-ig számtalan természet-és dokumentumfilmet és sorozatot kínálnak. Például Gordon Ramsay: Új utakon című sorozatát a Natgeo kínálatában, melyben az ismert séf új ízeket és inspirációt keres Perutól Új-Zélandig és Marokkótól Hawaiig. Aki pedig inkább egy autóversenyen, vagy focimeccsen pihentetné a szemét, választhat a tengernyi sportcsatorna közül.

Szponzorált tartalom

A cikk a Vodafone támogatásával készült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik