Élet-Stílus

Öt műsor, ami a gyerekeknek és szüleiknek is garantált szórakozás

Biztos minden gyerekessel megtörtént már, hogy éppen idejük lett volna valamit megnézni a gyerekekkel a tévében, éppen nem kell a leckével, a napi szokásos teendőkkel törődni, de ennek az időnek a jelentős része mindig azzal megy el, hogy jó, de akkor most mit is nézzünk meg. Csak zárójelben, hogy ebből szokott aztán gyakran az lenni a végére, hogy akkor te ezt nézed, te pedig azt nézed, ahelyett, hogy azt a kevés időt, ami a rendelkezésükre áll, együtt töltenék el. Meg aztán ott van az is, hogy mennyivel jobb úgy a tévékészülék előtt ülni, hogy valami olyat nézünk benne, ami a szülők és a gyerekek kedvére is van, nem csak úgy a háttérben megy.

A Vodafone tévé megoldása

Ezekre remek megoldás a Vodafone TV, amelynek a segítségével egy kellemes esti vagy hétvégi családi tévézés sokkal egyszerűbb és kellemesebb program lesz. Egyrészt ott a korábban megtekintett műsorok alapján a személyes ajánlórendszere, ami segít a válogatásban, másrészt rögzíteni (90 órányi műsort), megállítani, visszapörgetni is lehet vele az adásokat, harmadrészt integrálható bele a más streaming alkalmazásunk is. Röviden: jelentős időt megtakarít nekünk, amellett, hogy azt nézzük meg a gyerekekkel, ami igazán érdekli a családot.

Mégis miket nézzen a gyerek, merülhet fel a kérdés, ezekre pár példa:

1. Baby TV

A csatorna, amit már a csecsemő vagy bölcsődés korú gyermekeinkkel nézhetünk, ráadásul teljesen reklámmentes a nap 24 órájában.

2. Tom és Jerry (Boomerang)

Egy igazi klasszikus, és válasz arra a mondatra, hogy bezzeg régen mennyivel normálisabb meséket adtak a tévében. A vezetékneveik alapján mindenki által két nőnek gondolt, de igazából két férfi, William Hanna és Joseph Barbera által írt és rendezett sorozatot nem véletlenül ismerik a dédszülőktől a legkisebbekig mindenki, sose volt ilyen szórakoztató egy macska és egy egér harca.

3. Mézga család (Minimax)

Maradjunk a klasszikusoknál, csak váltsunk Magyarországra. Kevés annyira emlékezetese magyar rajzfilmsorozat van a történelemben, mint a Mézga család, amit mi sem mutat meg jobban, mint, hogy a 60-as évek végétől egészen 1980-ig mutattak be belőle részeket, és még a 2004-es ismétlését is állítólag félmillióan látták. Így válhatott – és válik mind a mai napig – a családok tagjává Aladár, Kriszta, Paula, Géza, na meg Máris szomszéd, Blöki vagy éppen MZ/X (Hufnágel Pisti megtalálásáról pedig talán még nem mindenki mondott le).

4. Jessie (Disney Channel)

Eddig csak animációs műsorokat ajánlottunk, de persze élőszereplősek is vannak, mint a Jessie. A sorozat egy olyan lányról szól, aki New Yorkba megy álmait megvalósítani, de aztán egyszerre azon kapja magát, hogy négy gyerek dadája lesz, méghozzá egy híres rendező és egy üzletasszonnyá vált korábbi szupermodell gyerekeié. A mintegy 22 perces részekben poén követ poént, amin segít a kusza alaphelyzeten kívül egy szerelmes portás, egy lusta főkomornyik, egy varánusz, na meg hogy az egyik gyerek úgy gondolja, hogy ahogy Superman, ő is a Kryptonitról származik.

5. Gumball csodálatos világa (Cartoon Network)

Szintén animációs, de egészen különleges képi megoldású sorozat a Gumball csodálatos világa, ahol a 2D- és 3D-technológiát vegyítik élő képekkel. A sorozat Gumballról szól, a 12 éves kék macskáról, illetve kalandjairól legjobb barátjával a lábakat növesztett aranyhallal, Darwinnal. Ez így elég kuszának tűnhet, de az egész műsor egy jó értelemben vett őrültség sok-sok nevetéssel.

Szponzorált tartalom

A cikk a Vodafone támogatásával készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik