Kétszer hívtak mentőt egy ikerpárhoz kedd éjjel Békésen – az egyik csecsemő rosszul lett, a másik zúzódásokat szenvedett

Az egyik gyerekkel kórházba ment az anya, a másikkal otthon maradt az apa. De órákkal később hozzá is mentőt kellett hívni.

Egy öt hónapos ikerpár mindkét tagjához mentőt kellett hívni kedd éjjel két különböző időpontban Békésen, számolt be róla az RTL Híradó.

A csatorna tudósítása szerint az egyik csecsemő éjfél előtt nem sokkal rosszul lett, epilepsziás rohama volt, őt az anyjával együtt a mentők kórházba szállították. Testvére az édesapjával maradt otthon, de pár órával később neki is baja esett.

Az apa azt állította, hogy a baba leesett az ágyról, akkor sérült meg, és nincs magánál. Az RTL úgy tudja, a kisfiút már a helyszínen újra kellett éleszteni. Feje vérzett, testén több helyen zúzódások voltak láthatók.

A kórház értesítette a rendőröket, mert azt gyanítják, a csecsemő sérülései nem származhattak abból, hogy leesett az ágyról. A rendőrség az ügyben nyomozást indított.