Belföld

A Mi Hazánk „Kubatov bűnözői ellen”

Varga Jennnifer /24.hu
Varga Jennnifer /24.hu
A lejárató kampány miatt feljelentést tettek, nyomravezetői díjat tűztek ki.

Százmilliós nagyságrendű költségen terjesztenek a Mi Hazánk Mozgalmat lejáratni szándékozó szórólapot az országban. Korábban erről beszélt lapunknak Toroczkai László elnök, amikor azt ecsetelte, hogy óriási harcban állnak a Fidesszel.

Úgy kezdődik, hogy a Mi Hazánk valójában nem jobboldali párt, hanem Gyurcsányék érdekeit képviseli. Látszik, hogy egy országos szórást csináltak, és ha valaki elolvassa, egyértelmű, hogy a Fidesz áll mögötte. Gyurcsány embereként próbálnak feltüntetni, de még annyira sem bátrak, hogy ezt legalább egy óriásplakáton vagy a saját médiabirodalmukon keresztül csinálják.

Novák Előd alelnök szerint a rágalmakkal, csúsztatásokkal teli, impresszum nélküli röplapot amatőrnek, házi készítésűnek álcázzák, de valójában hatalmas költségvetésű a lejárató kampány. Most azt írta, a Mi Hazánk feljelentést tett a választás rendje elleni bűncselekmény miatt, csatolva egy Zuglóban tetten ért szórólapterjesztő fényképét. „Kubatov bűnözői ellen” félmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel. Minden egyes röplapozó beazonosításáért (a fénykép beküldése és a kép alapján a személy megnevezése is 250 ezer forintot ér, ha sikerül megtalálni valakit) fizetne.

Elég volt a politikusbűnözésből, a választási visszaéléseket elkövetőkből is!

A Mi Hazánk politikusa a minap arról kérdezte Orbán Viktort, hogy

mikor fékezi meg a pitbullját, Kubatov Gábort”.

Szerinte a pártelnök-kormányfő a piszkos munkák jelentős részét a pártigazgatóra bízta, ezért
nem biztos, hogy tud a lejárató kampányról.

Egyebek mellett azt írta, a kormánypárt a Mi Hazánktól tart leginkább, ami szerinte onnan is  tudható, hogy a közmédia is az ő harmadik utas pártjukat hallgatja el a legjobban az NMHH kimutatásai szerint.

Novák Előd szerint Kubatov Gábor azóta gyűlöli őt, amióta 2010-ben az úgynevezett Kubatov-listákról szóló beszédét eljuttatta a Kuruc.infónak. Toroczkai Lászlót pedig azóta, hogy feljelentette hivatali visszaélés gyanúja miatt. Ő nem hisz a jó elnök és a rossz tanácsadók meséjében, ezért arra is választ vár Orbán Viktortól:

Miért tűri Kubatov ámokfutásait?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik