Élet-Stílus

Fenyő Iván a gyerekvállalásról: Körülbelül kilenc-tíz éve vágyom rá

TV2
TV2
Szeretne mielőbb apai örömök elé nézni, de akkor sem fog elkeseredni, ha ez végül nem adatik meg neki.

Péntek este jelenik meg a Húzós podcast legújabb része, melyben Fenyő Iván lesz Rónai Egon vendége. Az interjúból most a Blikk kapott meg egy részletet, melyben a 45 éves színész a szerelmi életéről és a családlapítással kapcsolatos gondolatairól is beszélt.

Mint mondta, jelenleg egyedülálló, ám ezt egyre kevésbé élvezi, inkább megállapodna.

Mostanában kezd el változni. Jó lenne, ha lenne egy társ, egy pár, egy nő, akivel együttműködünk. Nem kell, hogy velem együtt menjen a lelki, szellemi úton, de ha nagyon nem megy, akkor nem fogja érteni. Minimum az kell mindkettőnk miatt, hogy értse, elfogadja, ahogyan élek

– magyarázta a műsorban Fenyő, aki néhány spirituális útjára is magával vinné jövendőbeli kedvesét.

Valamelyikre igen, valamelyikre nem, mert némelyiknek pont az a lényege, hogy kiszakadsz és egyedül vonulsz el. Nem is vinném magammal, mint egy kutyust, hanem megbeszélnénk.

A színész a beszélgetés során azt is elárulta, hogy már évek óta szeretne apává válni.

Szeretnék gyereket. Ez nem új, körülbelül kilenc-tíz éve vágyom rá. De a lényeg, hogy bárhogyan alakul, tudok-e vajon boldog lenni a nap végén?

Rónai a téma kapcsán megkérdezte Fenyőt, meg tudna-e úgy halni, hogy végül mégsem nem született gyereke, mire utóbbi azt felelte: hogyne.

Mert akkor ezt adta az élet. Ami történik, az úgy tökéletes. Az élet mutatja meg, hogyan kell, hogy legyen, mi a tökéletes, nem az, amit te szeretnél. Hogy mi fog jutni, mi való neked, mi az utad, az előtt alázattal le kell tudni borulni

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik