Belföld

Őrsi Gergelyt zsarolta Molnár Zsolt mellett az Angyal Ügyvédje

A II. kerület frissen megválasztott MSZP-s polgármesterét, Őrsi Gergelyt zsarolta meg Molnár Zsolt mellett az Angyal Ügyvédje blog. Ezt a polgármester is elismerte nekünk, de azt mondta, részleteket egyelőre nem tud elárulni, mert rendőrségi ügy van folyamatban, és ez akadályozná a nyomozást.

Őrsi elöljáróban csak annyit mondott, hogy Molnár Zsolt pártigazgatón és egy másik személyen keresztül zsarolták, nem direkten őt.

Molnár Zsolt hétfő reggel az ATV-ben mondta el, hogy róla írt a blog szerzője, akiről a műsorban lényegében kiderült (Molnár a riporter kérdésére csak azt ismételgette, hogy nem tudja cáfolni), hogy Németh Gábor az, az MSZP-közeli Egyenlítő Blog korábbi szerkesztője. Az MSZP-s tagadott minden vádat, és rendőrségi feljelentést tett Németh ellen.

A blog arról írt, hogy – most már beazonosíthatóan – Molnár és Őrsi egy VI. kerületi társasházba jártak kábítószerezni és prostituáltakat is hívtak oda házhoz. A kérdéses lakás állítólag Molnár tulajdonában van, de az nem szerepel a vagyonnyilatkozatában. Molnár ezt is tagadta az ATV-ben.

Kiemelt kép: Őrsi Gergely / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik