Élő Belföld

Orbán hazaküldte Sorost, Gyurcsány tárgyalna a Jobbikkal, a Nemzeti Múzeumnál tüntettek a diákok

Orbán azt ígérte, a választás után elégtételt vesz – élőzzük a napot.

Ebbe belegebednek az ácsok

Elszámoltatást is ígér Z. Kárpát, mintha ezt hallottuk volna már másoktól 2010 kora tavaszán. A devizásokat sűrűn emlegetik a gyűlésen, Z. Kárpát a végrehajtókat és közjegyzőket említi. Az asztalok és ácsok bele fognak gebedni a munkába, annyi vádlottak padját kell majd készíteniük.

Némi szünet után Vári-Kovács Péter ordítja, kiabálja el a Nemzeti Dalt, de úgy, hogy tucatnyian összerezzentek körülöttünk.

Z. Kárpáté az első bolsevikozás

Mirkóczki Jézust idézve üti tovább a kormányt, miközben kikékül az ég a Batthány örökmécsesnél. Z. Kárpát Dániel, a Jobbik elnöke következik, aki “kedves bennszülött magyar testvéreim”-ként köszönt mindenkit. Az elmúlt nyolc év nagy bűne, hogy a Fidesz millióktól vette el a reményt. Ezt a Jobbiknak kell visszaszerezni. A Fidesz célja a direkt politikai undor keltése, hogy minél kevesebb ember menjen el szavazni, miközben bolsevik hazugsággyárat tart fenn. Ám minden diktatúra megbukik egyszer.

Csodaszarvas helyett rénszarvas kell a Fidesznek

Véget vet majd a Jobbik a félelemnek és kiszolgáltatottságnak – kiáltja az éterbe Jakab Péter. Mi nem névtelen, arctalan nemzet vagyunk, megmutatjuk április 8-án, mi a magyar virtus, nem tűrjük el, hogy „buta, Németh Szilárd-szerű” figurák mondják meg, mit kell tenni.

Helikopterekről lenézett nemzetről beszél, na meg arról, hogy a fideszeseknek nincs jövője, mert lenézik a saját nemzetüket. Nekik csak egy dohánybolt jelent a nemzet, a magyarok csodaszarvasát pedig svéd rénszarvasra cserélték, de azt is kilövik, ha úri kedvük úgy kínálja.

A 12 pontot aktualizálva azt mondja, a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését követelik. Felhozza, hogy a Jobbik már száznál több sajtópert nyert.

Még mindig sokan érkeznek Karácsonyékhoz

Noha már negyedórája tart a rendezvény, a harmadik verset szavalják, még mindig elég sokan érkeznek az eseményre. Az első körös politikuskeresésem viszont szerény eredménnyel járt, csupán a csepeli szocialisták gyűrűjében érkező Bangóné Borbély Ildikót fedeztem fel.

A Himnusz szavalásával fejezte be Orbán

„A hazának szüksége van rátok, gyertek, és harcoljatok velünk, hogy amikor nektek lesz szükségetek a hazára, még meglegyen a hazátok” – ezt a fiataloknak üzente Orbán.

Majd azt mondta, miután „mindent megbeszéltünk”, már csak Isten segítségét kell kérnünk. Ennek megfelelően a Himnusz szavalásában kezdett, a tömeg pedig csatlakozott hozzá.

„Magasba a zászlókat, menjetek és harcoljatok, fel győzelemre, hajrá magyarok!” – zárt a beszédét.

Orbán: Hazaküldjük Gyuri bácsit Amerikába

Egységben az erő, egy a tábor, egy a zászló és mindenkire szükségünk van, mondja Orbán. Tudja, hogy ez a küzdelem mindenkinek nehéz, megérti, ha néhányan meg is vannak ijedve.

Olyan ellenszéllel kell küzdenünk, ami másmilyen, mint mi vagyunk. Nem nemzeti, hanem nemzetközi. Nem a munkában hisz, hanem a pénzzel spekulál. Nem nagyvonalú, de bosszúálló, és mindig a szívet támadja, különösen, ha az piros-fehér-zöld. De mindig is tudtuk, hogy nem babra megy a játék. Nekünk elég egy megingás, egy félrecsúszott választási eredmény, és már úszik is minden, amiért évekig megdolgoztunk

– beszélt a miniszterelnök.

Mint fogalmazott, elődeink jól mondták, gyáva népnek nincs hazája. Rákóczi száműzetésben halt meg, Kossuthot elűzték a labancok, Tisza István lelőtték a kommunistzák, sosem ment könnyen.

Hazaküldtük a szultánt a janicsárjaival, hazaküldjük Gyuri bácsit is. Arra kérünk, menj vissza Amerikába!

– üzent Orbán Viktor a magyar származású milliárdosnak.

Tudjuk, mi sem vagyunk hibátlan nép, a mi történetünkben is akadtak sötét órák és hideg napok, de többet adtunk a világnak, mint kaptunk tőle. A magyarok nélkül rosszabb hely lenne a Kárpát-medence, van tehát jogunk a létezésre.

Ezért nincs okunk félni most sem. Aki magyar, velünk tart, újra és újra győzni fogunk, mert Magyarország a magyaroké!

Orbán: Minden körzetben egy Soros-jelölt lesz

Az a feladatuk, hogy hatalomra jutva végrehajtsák „a nagy tervet” – mondja Orbán az ellenzékről, hozzátéve, hogy Európa már most invázió előtt áll, de még tízmilliók fognak elindulni Európa felé Afrikából és a Közel-Keletről.

Ha Európa nem tesz semmit, ránk fogják rúgni az ajtót.

A legyőzöttek történetét mások írják tovább, a mai fiatalok még látni fogják, hogy kisebbségbe szorulnak a saját országukban – ijesztget tovább a kormányfő a bevándorlással.

Majd rátér a választásra, és azt mondja: arra kell készülni, hogy minden választókerületben egy „Soros-jelölt” áll majd szemben a fideszessel, még ha névleg több jelölt lesz is a szavazólapon, nem fognak teljes gőzzel kampányolni, sőt – utal Hódmezővásárhelyre – az is előfordulhat, hogy egy független jelölt mögé bújnak el, mert „nem merik vállalni a gazdáikat”.

Azt is mondta, hogy „erkölcsi, politikai és jogi elégtételt” fognak venni a választás után.

Sohasem fogunk gyűlölni senkit, de Soros ellen harcolunk

Nemzeti demokratikus erők és nemzeti antidemokratikus állnak egymással szemben 24 nappal a választások előtt, elemez Orbán.

Messze még az elvégzendő munka vége, de az elmúlt 8 év eredményei magukról beszélnek. Ezekre emlékeztetni fontos, de nem elég. Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem kellős közepén áll. Egyszerre kell megvédeni az eredményeinket és harcba szállni azért, hogy egyáltalán legyen értelme folytatni. Életmódunk megóvása nélkül minden értelmét veszti. Ne áltassuk magunkat, nekünk nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem egy birodalommá fejlődött hálózattal, amit Soros György testesít meg

– jelentette ki a miniszterelnök, Soros nevét füttyszóval köszöntötte a közönség.

Arról beszélt, mi a keresztény kultúrából nőttünk ki, különbséget teszünk az ember és a tettei között. Sohasem fogunk gyűlölni senkit, hiszünk a szeretet és az összefogás erejében, de harcolni fogunk az ellen, amit Soros birodalma tesz.

Küzdeni fogunk a végsőkig és nem adjuk fel soha!

Orbán: világtörténelmi fordulópont előtt állunk

Más földrészről érkező idegenekkel riogat Orbán, olyanokkal, akik nem tisztelik a kultúránkat. Nagy nyugat-európai nemzetek lépésről lépesre, kerületről kerületre veszítik el országukat, városaikat. Akik nem állítják meg a bevándorlást a határainknál, azok elesnek, és külső erők a miniszterelnök szerint minket is erre akarnak kényszeríteni.

Orbán szerint 1848 célja az volt, hogy az ország szabad, független és magyar legyen. Most az utóbbin a hangsúly.

Mi nem egy választást akarunk megnyerni, hanem a jövőnket – jelentette ki, majd azzal folytatta, hogy egyenesen világtörténelmi fordulópont előtt állunk, soha ilyen világos nem volt a nemzeti és a globalista erők szembenállása.

Orbán: El akarják venni az országot

Isten hozott mindenkit a magyar szabadság ünnepén. Tisztelettel köszöntöm a Békemenet résztvevőit, külön nagyrabecsüléssel köszöntöm lengyel barátainkat

– kezdte beszédét Orbán Viktor.

Magyarország és Lengyelország két örök életű tölgy, melyek külön törzset növesztettek, de gyökereik egybe érnek. Ha Lengyelország erős, akkor Magyarország sem veszhet el, ha mi vagyunk erősek, segíthetünk lengyel barátainknak, mondta a miniszterelnök.

Tiszteletet Lengyelországnak, tiszteletet Magyarországnak!

– fogalmazott, hozzátéve, tudta, hogy sokan lesznek, és tudta, hogy elszánt arcokat fog látni.

Ma komoly dolgokat kell megbeszélnünk egymással. Éppen olyan komoly dolgokat, amit 170 éve kellett megbeszélnünk egymással. Éppúgy, mint 170 éve, ma is egyenesen és őszintén kell beszélnünk. Ha nem mondjuk meg világosan, mi történik Magyarországgal, és miért történik, ami történik, akkor senki nem fogja megérteni. Ha nem értjük meg, nem is hozhatunk jól döntést három hét múlva. Petőfiék világosan megmondták: rabok legyünk, vagy szabadok. Azt mindenki megértette. Sok nagy harcot és emlékezetes csatát vittünk végbe egymással, a legnagyobb csata viszont még előttünk van, éppen most van előttünk. A helyzet az, hogy el akarják venni az országot.

Nem leszünk a Kárpát-medence Bécse

A második beszédet Váradi Zoltán tartotta, aki a no go zónákban rettegők számára is „érzelmes és érzéki” szónoklattal készült.

„A demokrácia (…) egy elnyomó rendszer, ahol az emberek bele akarnak szólni a politikába” – mondta felháborodva. Váradi szerint onnan is tudni, hogy a demokrácia nem jó, hogy idegen szó. A feltüzelt tömeg „nem hagyjuk”-kal válaszolt arra, hogy a bevándorlók meg akarják erőszakolni a stadionokat.

„Mi annak akarjuk adni a közpénzt, akinek szép a pufidzsekije” – vázolta az MKKP programját. „A hülye magyar a jó magyar.” Olyan Magyarországot akarnak, ahol Németh Szilárd-receptekből van az iskolai menza, stadionból a kerítés és mindenki annyit ér, amennyije van.

„Nem leszünk a Kárpát-medence Bécse és Kelet-Európa Dél-Európája.”

Magyarországon Kánaán van

A vége felé közeledik a 2. MKKP békemener. A záróbeszédeket Ország Tiborc indította, aki az összefogás elleni összefogás pártján áll. Szerinte “Ez itt már a Kánaán”, így engedhetünk a 48-ból. Hozzátette: nincs szükség több választásra, mert a választás indokolatlanul széttagolt jövőt hoz.

A Római Birodalom végzetére utalva figyelmeztetett, hogy az is demokratikus alapokra épült és mégis “elbukott mint a szar”.

A Momentum nagyon teper

Így nyomják a momentumosok a Nagykörúton. Fekete-Győrék piknikkel és afterpartival ünneplik március 15-öt:

Fotó: Karancsi Rudolf
Olvasói sztorik